Paweł Pikiel

Onkolodzy Chirurdzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C

Świetny Specjalista i Dr z powołaniem (1) Trafiłam do Dr Pikiel z rekomendacji znajomej. Pierwsza wizyta 22.11.2011.... Monika M. Takiego lekarza, to ze świeczką... (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tak profesjonalnego "zajęcia się" pacjentem.... Mirella Ż. drugiego takiego nie znajdziecie... (1) Doktor Paweł Pikiel to lekarz ciała i duszy. Profesjonalizm, empatia,... Christina
Serdecznie dziękuję i szczerze polecam (1) To było już moje drugie spotkanie z Doktorem Pawłem Pikielem. Pierwsze rok... Jola WSPANIAŁY LEKARZ (1) Gdy dwiedziałam się, że mam guzka piersi byłam załamana, w dodatku nasz... Alicja polecam (1) Pan Doktor Paweł Pikel jest profesjonalista i fantastycznym człowiekiem.W tak... M.D POLECAM SERDECZNIE (1) Serdecznie dziekuje Panu Doktorowi za pomoc w tak ciezkim dla mnie momencie.... Irena Monika - opinia (1) Pan doktor Paweł jest specjalistą na najwyższym poziomie, do tego jest... Monika Serdecznie polecam !!! (1) Nie byłam skomplikowanym i trudnym przypadkiem. Dzieki Bogu najgorsze... Kornela Zadowolona pacjentka (1) Raczej nie zdarza się, abym umieszczała swoje opinie w internecie, jednakże w... Maya Profesjonalista pod kazdym wzglęgem. (1) Zabieg wykonany przez Doktora jest na najwyższym poziomie. Szybko , sprawnie... M Polecam wszytskim! (1) Pan Doktor jest osoba niezwylke sympatyczna i fachowcem w swojej dziedzinie.... M SUPER SPECJALISTA!!!!! (1) Gorąco POLECAM Pana dr Pawła PIKIELA,szczególnie jego usługi.Jest... Małgorzata Kurman super (1) serdecznie polecam pana doktora swietny lekarz mily . sympatyczny niezwykle... ania