Nie spodziewałam się, że w Trójmieście znajdę takie miejsce. Miałam wrażenie, że salony tego typu to tylko w stolicy :) Ale się myliłam. Klinika Anna Pikura zrobiła na mnie piorunująco dobre wrażenie. Miejsce małych rozmiarów to fakt. Ale urządzone znakomicie. Wykorzystana każda przestrzeń. Zauważam to na początku :) studiuję architekturę. Gabinet poleciła mi znajoma, która jest stałą klientką. Miałam problem z nieprzyjemnie przesuszoną skórą, lekko zszarzałą. Wybrałam jeden z zabiegów firmowych na twarz z użyciem witaminy C Kwitnące jabłonie. Pani przeprowadzająca zabieg na moją prośbę wytłumaczyła mi sposób działania poszczególnych komponentów. Była mila i kompetentna. Zabieg nie trwał długo, jednak od razu zauważyłam pozytywne różnice. Cera przyjęła ładniejszy kolor, stała się gładziutka i miękka, ale bardziej naprężona. Poczułam się świeższa i jakaś taka troszkę piękniejsza. Ceny jak na Trójmiasto są bardzo przystępne. a użyte składniki naturalne i wysokiej jakości. Zapisałam się na kolejny zabieg i wiem, ze się nie zawiodę. Zabieg polecam każdej dziewczynie na zmęczoną skórę a salon każdej kobiecie, której zależy na jakości i rezultatach. Pozdrawiam