porażka (1) Nie polecam. Żadnego efektu na plus nie zauważyłam. Wystrój piękny ale jakoś... Klientka tylko OK. (1) to co miało być zrobione, nie zostało. tzn miał byc w pakiecie 30minutowy... Kluska Po prostu cudo (3) Czasami lubię oddać się w ręce profesjonalistów i zapomnieć o szarym świecie.... Zuzka
Wysoki standard (2) Do Gdyni i mojej polskiej rodzinki zawitałam z UK w okolicy świąt. Jak każda... UKlover Nieporozumienie (1) Byłam w tym salonie na manicurze. Niestety, muszę się zgodzić z... Magdalena Manicure/pedicure - stanowczo nie polecam (1) Zabieg wykonany w sposób daleki od profesjonalizmu: - brak namoczenia dłoni... Zefir Dramat (1) Witam, Dziś korzystała z uslug w "salonie"i jestem bardzo rozczarowana brud... Klientka Recepcja do wymiany (1) Niestety nie dane mi będzie skorzystać z oferty wykupionej przez grupon -... Marla Jest dobrze! (1) Na początku: jestem bardzo bardzo obeznana we wszystkich salonach na obszarze... Kate:) Przytulnie i profesjonalnie (1) Szczerze polecam to miejsce. Nigdzie nie czułam się tak dobrze jak w tym... Mariola K. Nie polecam (1) Przede wszystkim brudno, gabinety mikroskopijne, absolutnie nie przystosowane... Joanna beznadzieja (1) Wykupiłam 3 mikrodermabrazje na grouponie. Skorzystałam z 2. Zabiegi robione... niezadowwolona klientka Fajne miejsce (1) Jestem młodą osobą, która ma spore problemy z trądzikiem. Tak naprawdę odkąd... Ofelia super polecam (1) Do Gdyni przyjechałam na wakacje, to tutaj dorastałam i teraz raz na jakiś... HollandGirl Atrakcyjne ceny (1) Poszłam na zabieg promowany w newsletterze firmy - 10-stopniowe oczyszczanie... Natalia B wszystko ok (1) bardzo fajne miejsce z dużym potencjałem, to ponoć sieć - ale taka na... Iga K zadowolna z Groupona (1) miałam 5-etapowy zabieg, wszystko ok, przyjemnie i rzetelnie wykonany zabieg,... kalinka Bardzo przyjemnie (1) Jestem stałą klientką Kliniki Anna Pikura i nigdy nie zdarzyło mi się być... Mariola O. Bardzo pozytywnie (1) Nie spodziewałam się, że w Trójmieście znajdę takie miejsce. Miałam wrażenie,... Paulina M. Całkowite odprężenie (1) Szukałam w mieście jakiegoś eleganckiego miejsca, gdzie mogłabym spędzić... Luiza