Fajne miejsce
Jestem młodą osobą, która ma spore problemy z trądzikiem. Tak naprawdę odkąd pamiętam towarzyszyła mi ta nieprzyjemna choroba skóry, która nie pozwalała z uśmiechem patrzeć na siebie w lustrze. Dużo czasu spędziłam u specjalistów, dermatologów, ciężko było znaleźć sposób na pozbycie się trądziku, bałam się, że już zawsze będzie mi towarzyszył. Pomógł mi jeden dermatolog jednak na twarzy zostały nieładne blizny i tutaj pojawia się Klinika Anna Pikura. Polecił mi ją właśnie dermatolog. Odwiedziłam z nadzieją to miejsce i jakie było moje zaskoczenie, gdy od początku rozmowy zostało mi polecone kilka zabiegów likwidujących blizny i trądzik. Wybrałam laser. Zabiegi powtarzałam w serii i teraz po 2 latach mogę z uśmiechem patrzeć w lustro, blizny są praktycznie niewidoczne i jestem pewna, że znikną zupełnie, bo stosuję polecony właśnie w salonie kolagen marki Anna Pikura. Zabiegi odbyły się na najwyższym poziomie i choć nie należały do najprzyjemniejszych, były wykonane szybko i sprawnie. Miejsce jest małe, ale ładnie urządzone a personel bardzo sympatyczny i dobrze wyszkolony. Jestem przeszczęśliwa, że udało mi się wygrać walkę z trądzikiem z pomocą salonu Anna Pikura.