Szczerze polecam to miejsce. Nigdzie nie czułam się tak dobrze jak w tym niewielkim salonie w centrum Gdyni. Przesympatyczna obsługa, która dba o klienta i chce, żeby dobrze czuł się podczas zabiegu. Ale od początku. Jestem klientką salonu od lat i zawsze każdy zabieg przeprowadzony był z kompletną dbałością i dokładnością. Opiszę ostatni zabieg. Nie mogłam pojawić się na umówionym zabiegu. Wystarczył telefon dzień wcześniej i bez najmniejszego problemu zabieg został przełożony na inny pasujący mi dzień tygodnia. Po pojawieniu się w salonie, zostałam przyjęta bez dodatkowego oczekiwania i zaproszona do gabinetu. Zabieg cudownie odświeżył moje spojrzenie. Został wykonany sprawnie i w przyjemnym towarzystwie Pani kosmetyczki, z którą można zawsze o wszystkim porozmawiać. Zabieg trwał kilkadziesiąt minut i efekty po nim były jak najbardziej satysfakcjonujące. Polecam to miejsce osobom, którym zależy na dobrze wykonanych zabiegach, sympatycznej obsłudze i kameralnym acz profesjonalnym klimacie salonu. Pozdrawiam serdecznie.