Jest dobrze!
Na początku: jestem bardzo bardzo obeznana we wszystkich salonach na obszarze Trójmiasta. Zawód zmusza mnie do perfekcyjnego wyglądu, więc odkąd zaczęłam pracować staram się dbać o siebie chodzić regularnie do kosmetyczki, na masaże, itp. Do Salonu Anny Pikury trafiłam z polecenia koleżanki. Na początku wydawało mi się, że to bardzo małe miejsce, ale jest czysto i ładnie urządzone. Pani na recepcji (rezerwowałam zabieg oczyszczający na twarz telefonicznie) przywitała mnie, podała do wypełnienia standardową ankietę i zaprosiła na zabieg. Gabinecik był niewielki, ale czysty i schludny, dobrze odseparowany od reszty salonu. Pani kosmetyczka na początku zbadała mi skórę twarzy a podczas zabiegu polecała inne zabiegi i kosmetyki, które mają ponoć sprawić, że będę piękna jak Afrodyta:) Dziewczyna sprawnie wykonała zabieg, uprzedziła przed możliwym zaczerwienieniem, itp. Ogólnie wrażenie pozytywne. Od początku do końca wizyty czułam się dobrze. Efekty zabiegu widoczne, bez żadnych skutków ubocznych. dziękuję za profesjonalną obsługę. Bardzo możliwe, że wrócę.