Szukałam w mieście jakiegoś eleganckiego miejsca, gdzie mogłabym spędzić część weekendu odprężając się podczas masażu. Jestem osobą, która duży nacisk kładzie na profesjonalnie wykonaną usługę. Jeżeli chodzi o masaże - to są one nieodłączną częścią mojego życia i pomagają mi się rozluźnić po tygodniu męczącej pracy. Klinikę Anna Pikura znalazłam przypadkiem szukając po internecie jakiegoś nowego miejsca do wypróbowania. Rozległa oferta pomogła mi się zdecydować i już po kilku dniach pojawiłam się w salonie. Miejsce może nie największe, ale bardzo czyste i ładnie urządzone. Od progu byłam zauważona i przywitana. Na masaż nie musiałam czekać. W gabinecie, przywitała mnie cicha uspokajająca muzyka. Pani masażystka była młoda, ale miała sprawne ręce i udało jej się szybko i efektywnie pozbyć wszelkich napięć w mięśniach moich pleców i karku. Masaż trwał godzinę. Po zabiegu czułam się doskonale, jak nowo narodzona. Od razu zapisałam się na kolejną sesję, bo umiem poznać dobrego masażystę. Jestem zadowolona z wizyty i obecnie to moje ulubione miejsce w Trójmieście.