Przeważnie nie piszę komentarzy, ale ponieważ była to moja pierwsza od dłuższego czasu wizyta w s.optycznym po okulary zdecydowałam się wyrazić opinię o sklepie i obsłudze.Zakupu dokonywałam pod koniec sierpnia, gdy asortyment był chyba ograniczony ze względu na trwającą promocję. Spontanicznie chciałam zrealizować receptę i nie byłam zdecydowana czego ewentualnie szukam.W wyborze pomagała mi Pani Renata, bardzo uprzejma i sympatyczna osoba,która z cierpliwością i spokojem donosiła kolejne oprawki dla mnie, a i tak wybór padł na jedną z pierwszych przez nią zaproponowanych. Spojrzała tylko na moją twarz i odpowiednio dobrała fason oprawek, stosowny też do mojej wady. Wyjaśniła mi też wyczerpująco i fachowo kwestię dot.grubości szkieł i pokazała jak mogą wyglądać w praktyce.Wszystko odbyło się sprawnie i w miłej atmosferze. Realizacja była nawet przed czasem i znowu trafiłam na P.Renatę, która tym razem zadbała o dobre dopasowanie oprawek. Zdecydowałam się też na okulary przeciwsłoneczne i znów jej dobór trafił w 10. Jestem bardzo zadowolona!Wcześniej nie lubiłam okularów. Od kilku dni ich nie zdejmuję ponieważ naprawdę się sobie podobam i wszystko jest ok. Pani Renato b.dziękuję!