Bardzo przyjazny deweloper

Dlugo szukaliśmy i zastanawialiśmy się czy kupić mieszkanie z rynku wtórnego czy od dewelopera. Wreście trafiliśmy do Inpro i..... już mamy swoje nowe mieszkanko. Podczas negocjacji cenowych i ustalaniu warunków oferty wykazali się elastycznącią oraz bardzo pozytywnym nastawieniem na klienta. Dostaliśmy nawet "pro rodzinny rabat" :) dla młodych małzenstw. Reasumując jeśi się wahacie to polecam sprawdzić oferte tego dewelopera i ponegocjować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Bardzo przyjazny deweloper

Bez obrazy, ale albo jesteś pracownikiem inpro, albo masz bardzo minimalistyczne oczekiwania. Też kupiliśmy niedawno mieszkanie od tego dewelopera i nie powiem, do chwili gdy zapłaciliśmy pełną cenę było słodko. Potem zaczęły się schody. masa usterek, w większości wynikających ze zwykłego niedbalstwa, powalający brak kompetencji.. mieszkania są fajne, ale trzeba się nastawić na długą walkę o wyegzekwowanie poprawek. na szczęscie nie uciekają, ale ile to kosztuje nas nerwów... Reasumując- deweloper wymagający ogromnej naszej cierpliwości i stanowczości w dochodzeniu swoich racji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Deweloper reaguje tylko i wyłacznie na usterki zgłaszane za pośrednictwem kancelari prawnej. Na pisma składane bezpośrednio przez kupującego nie odpowiada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

na moim osiedlu nie znalazłem mieszkańca, który wypowiedziałby się pozytywnie o pracy Inpro, zastanawia mnie gdzie mieszkają osoby zadowolone z jakości pracy tej firmy chętnie poznamy .
Inpro ma fajna stronę internetowa i ofertę i na tym koniec czyli budowlanka bardzo kiepska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

moge cie zapewnic że nie jestem pracownikiem Inpro. Po pierwsze trzeba dobrze negocjować, ja wyeliminowałem usterki na odbiorze - miałem inspektora budowlanego, który kilka znalazł i jesli nie zostaly usuniete nie był podpisany protokół odbioru. Trzeba poprostu wszystko z głową robić. Zycie to ciągła walka tylko trzeba się do niej dobrze przygotować
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Tomasz - ocena (3 odpowiedzi)

Podejmując decyzję o kupnie mieszkania, pierwszym miłym zaskoczeniem były odwiedziny strony...