Bardzo średia knajpka.

Restaurację odwiedziłam 2 razy, za pierwszym razem byłam niezadowolona i wystawiłam dość negatywną opinię jednak po dyskusji z właścicielem postanowiłam odstąpić od publikacji i spróbować raz jeszcze. Tym razem wybrałam się większą grupą. Atmosfera dalej słaba. Restauracja zupełnie pusta mimo pełnego sezonu. Zupy – jedna piekielnie ostra smakująca jak ketchup z sosem chilli i maggi. Druga to mini kawałek kurczaka, warzywa z mrożonki ,wegeta, trochę kuminu i śmietanka. Kompletna porażka. Tikka chicken za suchy. Jedyne smaczne danie to baranina z imbirem i cebulą. Tu przyznam niebo w gębie. Dania podane każde z osobna. Chleb do dań w połowie posiłku mimo pustej knajpy! Bilans 3 x nie, 1 x tak. Nie wiem skąd same ochy i achy. Może warto właścicielom pogratulować sporej ilości przyjaciół. Mnie restauracja nie przekonuje i nawet uzyskane bony zniżkowe nie skłoniły mnie do ponownej wizyty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Bardzo średia knajpka.

chyba byłaś w innej knajpie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgodze sie!!!

Uwazam, ze to jedna z najmilszych miejsc, w ktorm naprawde mozna zjesc przepyszne jedzenie. Smak to kwestia gustu, ale trzeba byc obiektywnym Skoro wiekszosci ta kuchnia smakuje, to nie trzeba za wszelka cene przekonywac, ze nie ma po co tam isc. Tym bardziej, ze statystyka osob zadowolonych mowi sama za siebie. Uwazam, ze kazdy powinien pojsc i przekonac sie samemu, bo to, ze komus nie smakuje, nie znaczy, ze z nami bedzie tak samo. I na koniec, nie piszmy, ze mini kawaleczki kurczaka czy jeden groszek na centymetr szescienny zupy. Powiem tylko jedno, mialam okazje jesc kuchnie indyjska w kilku krajach i jedzenie w Tandoor nie odbiega w niczym. Obsluga rewelacyjna!!! Polecam wszystkim milosnikom kuchni indyjskiej, a wszystkim niezdecydowanym - przekonajcie sie sami :) Samcznego!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Srednia to moze za ostro. Ale tak tez odczowam ze jest jesli chodzi o kuchnie Hindu jedna restauracja ktora ja polecam w Gdansku, i naprawde serwuja tam duzo lepiej ale to juz chyba bardziej dla duzych znawcow tej kuchni. Tylko pamietajcie zeby nie jesc tam w Gdansku tajskiego u Nich bo fatalne i nie ma zadnego zwiazku z tajskim. Ale hindu dla mnie the best ! A tutaj to zycze duzo nowych klientow i dobrze ze jest cos takiego w Sopocie a nie tylko kebab i itp ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

maruda...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0