Bardzo średnio
Zachęcony opiniami na tym portalu zaprosiłem moja ukochana na kolację na Walentynki. To była pomyłka. Na początku kelnerka nie podchodziła do nas przez kilka minut. Podała menu gdy już chciałem po nie pójść. Potem długo musieliśmy czekać aby złożyć zamówienie. Ja zupę dostałem po 2 minutach, ale pierożki dla ukochanej po jakichś 10. Oczywiście ja zupy w tym czasie nie jadłem więc kompletnie wystygła. Owszem podgrzano ją, ale chyba w mikrofali, bo nie była równo nagrzana. Ceny wysokie a za skrajność uważam, że za ryż z warzywami jest dodatkiem do dania głównego, za który trzeba dopłacić: 7zł. Lekkie przegięcie. Niecały tydzień wcześniej byłem w chińskiej knajpce w Niemczech i ryż był gratis do każdego dania głównego (wprawdzie bez warzyw, ale w ilości 2x większej niż w Shanghaju. Byliśmy tam może 50 minut a w tym czasie 2x słyszałem jak kelnerka upominała się w kuchni o brakujące składniki zamówionych dań. Ja rozumiem, że kucharz jest Chińczykiem - to plus. Ale żeby zapominać składników dania? Tym bardziej, że wybór nie jest oszałamiający. Jeśli dobrze się przyjrzeć menu to widać, że zmienia się składnik główny (cielęcina, wieprzowina, kurczak), ale sosy są te same. Wystrój-żenada.