Najgorsza restauracja w trójmieście! (1) Jedzenia w restauracji to jeden wielki dramat, po prostu jest obrzydliwe,... Turkus Miłe zaskoczenie (1) Od zawsze pamiętam tę restaurację jednak nigdy wcześniej nie odważyłem się do... Marcin Boskie jedzonko! (1) Te smaki pieszczą podniebienie!Do tych którzy piszą bzdury: Tą kuchnie trzeba... Włodek
Restauracja dla osób rozumiejących Chiny (1) Nie rozumiem oburzenia części osób wystawiających komentarz. Jak w co drugim... Markus PRAWDZIWA Chińska kuchnia (1) Do tej restauracji przychodzę regularnie już od około 5 lat i nigdy się nie... StałaBywalczyni Pierwsza i ostatnia wizyta (1) Wiele razy przechodziłem obok tego miejsca i jakiś czas temu odważyłem się... mesh Brak słów - pełen Szok! (2) Restauracja w porównaniu z chociażby barem chiński pozostaje daleko w... Służbowi turyści Ale dobre jeszcze tam wrucimy (1) Pracuję z ludźmi i wiele osób mi polecało własnie restauracje w centrum... Szymon Żarłok - opinia (1) Dla każdego kto był w Chinach .....to powrót do tego pięknego kraju . Kuchnia... Żarłok tragedia!!! (1) Wybraliśmy się na niedzielny obiad. Zamówiliśmy zupy, kurczaka w sosie... Zawiedziona Polecam:) (1) Wybraliśmy się tam spontanicznie ot tak - chodźmy coś zjeść:) kaczka na... Korelia Super!!! (1) Bardzo smaczne jedzenie. Mięso tak przygotowane i mięciutkie że niektórzy... Rysiek Smacznie i przyzwoicie. (1) Byłem w restauracji nie raz, nie dwa. Zróżnicowane dania, dobre w smaku,... Wacław Dziewulski Polecam wszystkim, któzry mają pojęcie o kuchni azjatyckiej (1) Oceny na forum są skrajne. Nie można oceniać kuchni azjatyckiej porównując ją... Joanna Janiszewska tagedia (1) ceny masakryczne. Za porcję kurczaka 24 zł plus ohydny i to tak, że aż słów... Alicja Super restauracja (1) Wczoraj zdecydowaliśmy z mężem, że zjemy poza domem. Restaurację Shanghaj... ania123 Polecam zdecydowanie (1) Zacznę od jedzenie: jeszcze nigdy nie jadłam tak dobrej wołowiny która wręcz... Patrycja JG - opinia (1) Moim zdaniem jedna z lepszych kuchni chińskich w trójmieście.Oczywiście dla... JG Koszmar jeszcze raz koszmar (1) Zdecydowany minus, Zaprosiłem swojego klienta na obiad, gdy otrzymaliśmy zupe... ZbignieW G. POLECAM (1) Kaczka na chrupko - Rewelacja.Bogate menu.Ceny przystępne.Z miłą chęcią... Paulina