Pierwszy i ostatni raz (1) Lokal polecam miłośnikom czasów komuny, szatnia niedziałająca, informacje o... Gdańszczanin czy to był kurczak? (1) miał być to zwykły obiad podczas godzin pracy, z kolega zamówiliśmy kurczaka... marek GORĄCO POLECAM (1) Rewelacyjna wieprzowina na słodko kwaśno. Swietne ceny, w porównaniu do reszy... Kasia06660
Najciemniej pod latarnią (1) Tak tylko mogę skomentować moje poszukiwania dobrej chińskiej kuchni w... Filip Dziwne skrajne opinie i ich sensowność na tle moich doświadczeń (1) Zastanawiam się nad opiniami, które tu czytam. Pierwszy raz widzę aby opinie... Michał Januszewski - (1) wybrałem się dzisiaj na kolację z moją ukochaną i niestety ale żałujemy... kefas Pyszne jedzonko (1) W restauracji byliśmy już kilkakrotnie i wśród innych pyszności mamy już... Nina rewelacja!!! (1) Gorąco polecam tą restaurację. Bywam tam parę razy w miesiącu i muszę... Emi nie nie nie (1) 1. mikroskopijne porcje 2. do dań na wynos nie jest dodawany ryż /ani... nie zyje po zjedzeniu Polecam wszystkim (1) Obiad rodzinny udał się znakomicie. Obsługa bardzo szybka i profesjonalna.... Rysiek Kasia06660 - opinia (1) Fatalna obsługa, naprawdę straszna! Nigdzie się z czymś takim nie spotkałam,... Kasia06660 Bardzo średnio (1) Zachęcony opiniami na tym portalu zaprosiłem moja ukochana na kolację na... Paweł Jednak poprawa. (1) Byliśmy w tej restauracji ponad rok temu, i muszę przyznać, że wiele zmieniło... Krystyna Ziemba ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść i to w tak miłej atmosferze ;).... miła Monika ;D nie zgadzam sie! (1) jedzenie w tej restauracji jest pyszne i to nie dlatego ze w trojmiesice jest... magda Pech? (1) Byłam w tej restauracji z rodziną jakiś czas temu i jakoś mnie nie... zawiedziona Naj (1) To najlepsze chińskie jedzenie, a próbowałam wielu (w trójmieście i nie... Anna jedzonko palce lizać (1) Byłem w tej restauracji kilka lat temu i wtedy postanowiłem że nigdy już tam... Przemek PO PROSTU REWELACJA (1) Istne dzieło sztuki na talerzu. Potrawy rewelacyje. Kurczak z orzeszkami... Fan pysznie! (1) Bardzo miła obsługa, jedzenie rewelacyjne :) Polecam! diac