Bardzo zadowolony
Witajcie. W dniu wczorajszym zrobiłem roczny przegląd pojazdu. Nigdy nie bawię się w wystawianie opinii, lecz tu zrobię wyjątek, aby zachęcić Was do wykonywania przeglądów w tym właśnie miejscu. Dlaczego? Już odpowiadam. Jak co roku (a robię na tej stacji diagnostycznej przeglądy od 4 lat) jestem zadowolony z jakości usług jakie świadczą pracownicy w tym miejscu. Ludzie tu pracujący nie owijają w bawełnę i nie pracują tutaj żeby podbijać wszystkim dowody rejestracyjne na kolejny rok, olewając faktyczny stan samochodu, a co za tym idzie bezpieczeństwo kierującego i/lub pasażerów.Prawidłowo jednak oceniają oni usterki, które należy naprawić i nie ma że boli. W końcu po to też robi się ten coroczny przegląd, aby mieć sprawne i bezpieczne auto. W związku z czym mogę powiedzieć, że pracownicy wykonują tutaj swoją pracę solidnie, rzetelnie i sumiennie a ja od 4 lat odjeżdżam naprawiając swoje auto z tej stacji diagnostycznej z uśmiechem na twarzy, żegnając pracowników do przyszłego roku i posiadając w aucie zawsze nieprzeterminowaną gaśnicę (o czym wielu z nas również zapomina lub olewa). Podsumowując: gorąco polecam to miejsce!