SPEED CAR

Stacje kontroli pojazdów, diagnostyka

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 8

Klient - ocena (1) Nie wszyscy pracownicy wykonują pierwsze badanie techniczne po sprowadzeniu... Klient Ojciec córki. - opinia (1) Dzisiaj 30.08.2022 byłem po raz kolejny na tej stacji. Korzystam już parę lat... Ojciec córki. Danuta - opinia (1) Od kliku korzystam z usług i zawsze jestem zadowolona:) Danuta
Maria S. - opinia (1) Dzisiaj po raz kolejny robiłam przegląd.Fachowość, kultura, podejście do... Maria S. Kalina - opinia (1) Byłam dzisiaj na przeglądzie technicznym i zdecydowanie polecam. Pan Dariusz... Kalina Agnieszka - opinia (1) Pierwszorzędna obsługa, fachowość personelu, polecam Agnieszka Kamil - opinia (2) Korzystam z usług od lat. Diagnosta nie tylko wykona ustawowe obowiązki, ale... Kamil Jabesson - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Wszystko było zrobiono... Jabesson Monika - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie, przesympatyczna obsługa. Monika bono - opinia (1) pełny profesjonalizm,miła obsługa ,godny polecenia bono polecam (1) Bardzo przyjemna obsługa, Pan, który robił nam przegląd bardzo sympatyczny.... Kamila Polecam (1) Najlepsze miejsce, bardzo dokładnie wykonany przeglad. Polecam Marta Przegląd okresowy (1) Byłem dzisiaj na pierwszym przeglądzie okresowym na tej stacji i już wiem, że... Bartek Nieprofesjalna obsługa (2) Stary człowiek, który zatrzymał się w rozwoju 30 lat temu. Nie potrafni... Kacper zadowolony (1) Bardzo mila obsługa!!! Pan diagnosta bardzo fachowy i sumienny, pomocny w... mariusz zieba polecam!!! (1) Profesjonalna I bardzo życzliwa obsluga. Z pewnością będę wracała z autem co... Iwona Najlepsza stacja w Trójmieście (1) Pan Darek z uśmiechem na twarzy, ale też pełnym profesjonalizmem dokonał... Rafał i Kasia super stacja!!! (1) bardzo miła obsługa, Panowie bardzo życzliwi i uśmiechnięci. polecam Jola Jola Profeska! (1) W pełni profesjonalna obsługa, super porady, w żadnym wypadku nie wytykanie... Dave Polecam ! (1) Szybko sprawnie i profesjonalnie i przemiła obsługa Żaneta