Bark ciąży

Witam mam 33 lata i mam już jedno dziecko od 2 lat próbuje zajść w drugą ciążę i się nie udaje byłam już u 4 lekarzy i każdy stawia inna diagnozę nie mam już siły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marto, trudno odpowiedzieć na Twój post. Wiem, że tak długie staranie może wykończyć.
Polecam Ci forum ovufriends. pl, jest tam sporo kobiet borykających się z problemem z zajściem w ciążę.
Czy Twój partner badał się?
Powodów dla których nie można zajść w ciążę może być wiele... nie poddawaj się :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się że masz chociaż jedno. Ile par stara się latami i nie ma nic więc daj na luz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ile w Tobie empatii ... :/
Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś kto jest w gorszej sytuacji niż Ty - obyś nie musiał słuchać takich gadek gdy sam będziesz miał problem.
"Straciłeś pracę? Wrzuć na luz... są ludzie co latami nie mogą znaleźć pracy"
"Nie masz za co ugotować obiadu? Wrzuć na luz... dzieci w Afryce głodują a Ty jadłeś śniadanie"
"Jesteś chory? Wrzuć na luz... 50% ludzi wychodzi z tego cało, mogłeś mieć chorobę nieuleczalną"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok zwracam honor nie bierz na luz weź się dołuje biegaj po lekarzach kochaj się z mężem jak kalendarzyk nakaze faktycznie lepszy to będzie wybór.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drogi Anonimie,
Oczywiście najprościej byłoby wrzucić na luz. Ale to nie jest takie proste. Jeśli komuś zależy na tym by była dwójka dzieci... i stara się te 2 lata. Chodzi do różnych lekarzy, robi badania i nadal bez efektów to może czuć się źle. Szczególnie, że pewnie rodzina/znajomi są na tyle wścibscy by ponaglać "a kiedy kolejne dziecko?". "Oj przydałoby się rodzeństwo". Zdajesz sobie sprawę, że presja otoczenia nie pomaga w takich sytuacjach? A nie każdy chce powiedzieć wprost "Staramy się ale niestety nie możemy".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej napisz. To pomogą. Tomasza@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Top treningowy damski (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam idealnego topu treningowego damskiego, który będzie wygodny i dobrze trzyma podczas...

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?