Smacznie (1) Odwiedziłem bar 15.05 przed południem, pierwszy raz byłem w tym miejscy i... Grzech Masakra (1) Przyjechałem tam specjalnie z koleżanką. Powiem krótko to jest jakaś pomyłka.... Karoni rewelacja! (1) polecam wszystkim - pycha soki (szczególnie polecam Popeye :)), pycha... Kasia
tego brakowało... (1) Bardzo przytulny lokal, miła obsługa. Ceny nie są wysokie biorąc pod uwagę... Grzegorz Uwielbiam tam być (1) Muzyka, klimat, otoczenie, sprawia ze moglabym tam siedziec godzinami.... Madzia ekstra miejsce (2) az za "na czasie" jak na Gdynie, pewnie dla tego pustawe bo ludzie sie boja... Angelika bardzo ciekawy lokal (1) ciekawa odskocznia od standardowych fast food-ów w dobrej lokalizacji, zdrowe... xyz B&L jest super! (1) Jest ładnie i stylowo. Lokal ma super miękkie wygodne kanapy, ciepłe... Weronika pycha (1) bardzo fajne miejsce. wpadłam bo spodobał mi sie wyglad pomieszczenia, bardzo... Kasia coś innego (1) mając serdecznie dość kebabów, zapiekanek i pizzy, BL jest świeżym oddechem... Bartek bardzo mi się podobało (1) bardzo ładny lokal, w końcu fast food w którym jest czysto i zdrowo. Polecam,... hg jedzenie super ale Pan wciemnych wlosach jako obsluga koszmar (2) witam. Korzystam z narzeczonym z lokalu kilkakrotnie. Jedzenie nam bardzo... Anna K Fajnie ale drogo (1) No ceny sa europejskie. Pół litra soku z sokowirówki za 15pln to jak na moją... anka kulinariow fanka Sucho... (1) Lokal ładny, ale strasznie głośno. Muzyka, ludzie + głośność mikserów. Trudno... Cleo Wszystko byłoby OK gdyby nie... (1) Lokal ze smacznym jedzeniem, szczególnie polecić mogę świeże soki. Niestety,... Aleksandra #1 (1) Smakowo Stylowo & Zdrowo Kamila i Angelika