Chciałbym serdecznie polecić usługi brokera ubezpieczeniowego Agnieszki Nieliwockiej, która niezwykle szybko i profesjonalnie pomogła mi dobrać odpowiednią polisę ubezpieczeniową na samochód.

Agnieszka okazała się być kompetentnym i doświadczonym specjalistą, który zawsze ma na uwadze potrzeby i wymagania klienta. Swoją pracę wykonuje z pasją i zaangażowaniem, co przekłada się na wyniki. Dzięki niej, w ciągu zaledwie kilku dni udało mi się zawrzeć opłacalne ubezpieczenie, dostosowane do mojej sytuacji finansowej oraz wymagań.

W trakcie współpracy z Panią Agnieszką, czułem się wysłuchany i zrozumiany. Przygotowała dla mnie porównanie różnych ofert, wytłumaczyła szczegóły poszczególnych propozycji, dzięki czemu mogłem świadomie podjąć decyzję o wyborze polisy. Jestem przekonany, że dzięki niej znalazłem najlepsze rozwiązanie na rynku.

Co więcej, Pani Agnieszka cechuje się wysoką kulturą osobistą oraz rzetelnością. Na każdym etapie współpracy była dostępna i chętna do pomocy. Jej doświadczenie w branży ubezpieczeniowej sprawiło, że poczułem się pewnie i bezpiecznie, wiedząc, że moje sprawy są w dobrych rękach.

Podsumowując, z pełnym przekonaniem polecam Agnieszkę Nieliwocką!