UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

andrzejmichalsiekanski@gmail.com - ocena (1) Wspaniała obsługa. P. Joanna R. przygotowała b. korzystną ofertę. Korzystam... andrzejmichalsiekanski@gmail.com Jacek - ocena (1) Wszystko sprawnie, szybko, profesjonalnie Jacek Krystianm - ocena (1) Wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie, miła obsługa. Dbałość o klienta... Krystianm
Magda - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc z wystawieniem polisy. Obsługiwała mnie Pani Joanna Magda Damian - ocena (1) Wszystko profesjonalne,szybko,i bezproblemowo,pozdrawiam. Damian Patryk - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa przy przeniesieniu moich składek z... Patryk Ireneusz Cichocki - ocena (1) Ubezpieczenie mieszkania odbyło się bezproblemowo, pani Joanna przeprowadziła... Ireneusz Cichocki Alicja - ocena (1) Obsługa kompetentna, sympatyczna, doradzająca różne warianty Alicja Agnieszka - ocena (1) Z Panią Agnieszką Nieliwocką zawieram wszystkie swoje ubezpieczenia od... Agnieszka Justyna - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Karoliny Grzeszczuk Justyna Arek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście Pani Karoliny Arek Arek Kwinta - ocena (1) Joanna Różycka pomogła mi dobrać najlepsze dla mnie ubezpieczenie na życie Arek Kwinta Marcin Tarnowski - ocena (1) "Profesjonalna obsługa, szybka pomoc i bardzo miłe podejście do klienta.... Marcin Tarnowski Marcin - ocena (1) Dziękuję bardzo, udało mi się znaleźć dobrą polisę z Panią Joanną Marcin Jacek - ocena (1) Jakoś usług na najwyższym poziomie, Pani Karolina idealnie dobrała nam... Jacek Anna - ocena (1) Znakomita obsługa! Pani Karolina cierpliwie odpowiedziała na wszystkie... Anna Kamila - ocena (1) Szybko zawarłam polisę mobilną z Panią Asią. Dziękuję Kamila Jakub - ocena (1) Pani Joanna pracownik na medal, profesjonalna obsługa i rzeczowa odpowiedź na... Jakub Joanna - ocena (1) Polecam Pania Karoline, konkretnie na temat i bardzo sprawnie załatwione... Joanna Anna - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa. Polisa została wystawiona szybko i... Anna