UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Adriana - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką. Zawsze pomocna, sympatyczna i profesjonalna. Adriana Elżbieta - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną G. Elżbieta Mateusz - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę N. Podejście do klienta na najwyższym poziomie. Mateusz
Mateusz - ocena (1) ubezpieczenie załatwione na Morenie z Pania Karoliną ekspresowo Mateusz Marcin - ocena (1) Profesjonalna i sprawna obsługa klienta. Sympatyczna współpraca z panią Joanną Marcin Joanna - ocena (1) Super obsługa i świetne podejście do klienta. Ubezpieczenie załatwione szybko... Joanna Michał - ocena (1) Polecam ubezpieczenia z Panią Karolina wszystko jest proste i szybkie Michał R - ocena (1) Pani Karolina zadbała żebym nie zapomniał o dopełnieniu formalności zawarcia... R Bogdan - ocena (1) Pani Alina K. bardzo rzeczowo i uprzejmie informowała, sprawnie i załatwiła... Bogdan Marcin - ocena (1) Dziękuję Pani Joannie za wysoki poziom merytoryczny i cierpliwość! Po raz... Marcin Wojtek - ocena (1) Jak ubezpieczenie to tylko na morenie, świetna obsługa i korzystne ceny,... Wojtek Wojciech - ocena (1) Pani Karolina profesjonalnie i sprawnie pomogła mi w wyborze ubezpieczenia... Wojciech Małgorzata - ocena (1) Byłam obsługiwana przez Panią Karolinę. Jej pofesjonalizm i empatia sprawia... Małgorzata Klient - ocena (1) Sprawnie działający punkt ubezpieczeń, w ostatnim czasie pani Julia znalazła... Klient Ann - ocena (1) Zawsze mają najlepsze ceny, u innych agentów składki dużo wyższe, Pani... Ann Basia - ocena (1) Polecam Panią Joannę. Pomogła wybrać najlepsze ubezpieczenie do moich... Basia Piotr - ocena (1) Pani Agnieszka Nieckliwo zawsze znajduje mi najlepszą ofertę. Dziś znalazła... Piotr Wojciech - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Karoliny Wojciech katarzyna - ocena (1) Bardzo dobra obsługa. Pani Joanna bardzo szybko zrozumiała czego potrzebuję i... katarzyna Jan - ocena (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi Ubezpieczalni, a szczególnie Pani Alinie w... Jan