UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Monika - ocena (1) Polecam Panią Asię, pełen profesjonalizm. Odpowiedziała na wszystkie moje... Monika Marcin - ocena (1) Pani Agnieszka N. jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Oferta najlepsza... Marcin Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc z zawarciem polisy. Pomogła mi Pani Asia Małgorzata
Sebastian - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Joannie za fachową i profesjonalną pomoc Sebastian Tomek - ocena (1) Polecam doradcę Panią Alinę Kononenko. Jest świetna w swojej branży Tomek Jerzy - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną każdemu, kto... Jerzy Wojciech - ocena (1) Polecam Panią Karoline Grzeszczuk, super Wojciech Agnieszka - ocena (1) Serdeczne podziękowanie dla Pani Karoliny za znalezienie najlepszej oferty... Agnieszka Karol - ocena (1) Bardzo polecam Panią Joannę Różycką Karol Zdzisław - ocena (1) Pani Alina - mega pomocny i miły agent ubezpieczeniowy. Jestem naprawdę... Zdzisław Andrzej - ocena (1) Dziękuję Pani Joasi za pomoc z zawarciem polisy mobilnej Andrzej Tomasz - ocena (1) Wszystko super Miła i konkretna obsługa Polecam Tomasz Anna - ocena (1) Wykupiliśmy ubezpieczenie podróżne u Pani Karoliny, profesjonalizm i duża... Anna Marek - ocena (1) Polecam Panią Karoline, wszystko ok Marek Yury - ocena (1) Odwiedziłem firmę, aby ubezpieczyć samochód i zostałem bardzo dobrze... Yury Jrzy S......... - ocena (1) Bardzo dobra i staranne podejście w znalezieniu dobrego ubezpieczenia Jrzy S......... Filip - ocena (1) Dziękuję za pomoc Pani Joannie Filip zbyszek - ocena (1) Bardzo miła, kompetentną Pani zbyszek andrzejmichalsiekanski@gmail.com - ocena (1) Wspaniała obsługa. P. Joanna R. przygotowała b. korzystną ofertę. Korzystam... andrzejmichalsiekanski@gmail.com Jacek - ocena (1) Wszystko sprawnie, szybko, profesjonalnie Jacek