Bary z dodatkiem mąki razowej

Byłam stałym klientem w trójmiejskich Green Way'ach, które zaczęły zmieniać się na Bio Way'e próbowałam się przestawić niestety z lepszego na gorsze nie jest łatwo. Po kilkukrotnych wizytach się zwyczajnie poddałam nic mi nie smakuje ! ! ! Naleśniki słabe, vege rollo to totalna pomyłka, potrawa i pieczeń również... do tego ryż często jest biały, makarony również nie są razowe, zupa wodnista. Zwyczajne knajpy bez mięsa z dodatkiem mąki razowej :/ a szkoda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani,

Dziękuję za tę krytyczną opinię. Postaramy się wyciągnąć z niej konstruktywne wnioski. Nie wypada mi źle wypowiadać się na temat konkurencji, ale mam wrażenie, że nie dostrzega Pani kilku zasadniczych przewag BIOWAY na tle konkurencji. Po pierwsze nasze potrawy przygotowywane są ze świeżych warzyw i owoców, a nie mrożonek, po drugie nie stosujemy dodatków smakowych, po trzecie nie przygotowujemy potraw na głębokim tłuszczu.
Zwrócę większą uwagę na na wskazane przez Panią mankamenty naszej oferty, ale często nasz dobór surowca związany jest z dbałością o to, aby możliwe było zaproponowanie naszym gościom atrakcyjnej ceny -najczęściej niższej niż w GW przy wyższym standardzie lokali. Niestety wszystkie koszty idą strasznie do góry, a nasze ceny staramy się pozostawić na niezmienionym poziomie. Proszę o danie nam jeszcze jednej szansy.

Z poważaniem

Przemysław Ciernioch
+48 509 705 302
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

Interesująca odpowiedź obiektu w nawiązaniu do promowania przez Bioway marki Bonduelle która producentem świeżej żywności poniekąd nie jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0