Zmniejszające się porcje (3) Coraz częściej mam wrażenie, że bar zmniejsza porcje serwowanych posiłków.... Patrycja !!! (1) Korzystałam nie jedno krotnie w medisonie i zawsze było ok ale dziś jedzenie... justyna Konkretnie (2) Pomysł z samodzielnym nakładaniem posiłków jest bardzo niewygodny. Do tej... Romek
Wspaniala obsluga (2) Jestem bardzo mile zaskoczona obsluga w tym barze. Dotychczas mialam w nim do... A Proponuję w końcu naprawić terminal. (1) Jestem stałym klientem. Jednakże od dłuższego czasu jest u Państwa zepsuty... R Zmiany na gorsze,a szkoda (1) Kiedyś fajnie,miło,przyjemnie,teraz często obsługa zachowuje się bardzo... anna Zdrowo w przystępnej cenie (2) Bardzo lubię jeść w tym Bio Way'u. Moim ulubionym daniem są placki... A Dawid - opinia (2) Witam, po dość długie nie obecności w bioway zatesknilem za wyśmienitymi... Dawid zestaw (1) wszystko w zestawach. dlaczego tak? nie można zamówić pieczeni z soczewicy,... gadający Szwed Dania nie toną w tłuszczu? (1) Zamówiłam sobie kotleciki warzywno- jajeczne. po powrocie do domu sprawdziłam... PP BEZNADZIEJNA OBSLUGA (1) Beznadziejna, niemila obslucha, ktora zniecheca do zjedzenia czegokolwiek.... aniam 20-30% taniej i jadam 5/7 w tygodniu... (2) Przed chwilą rozkoszowałem się pieczenią z soczewicy. Dosłownie,... Michał Nie zamienię na inny :) (2) Od pewnego czasu jestem stałym klientem Bioway'a w Gdyni na Władka IV. Kiedyś... Natalia Nie to samo co kiedyś... (1) Niestety, to już nie to samo co kiedyś. Zgadzam się z Panem który napisał, że... Karolina BioWay rządzi! (2) Bez kitu, ceny niższe niż w barze mlecznym, a jakość z górnej półki. Jedzenie... Gosia Było lepiej (1) Do Bioway'a chodzę od dłuższego czasu. Niestety jakoś potrwa spada. Wczoraj... Kasia Polecam (2) Uwielbiam Bio-way'a, ja i moje koleżanki ze studiów :) Nie trzeba czekać na... Studentka dobre i tanie jedzenie (3) Nie zgadzam się z "F". Jest to drugi bar wegetariański z sieci BioWay w... pioterek Dowózka. (2) Wiecie, czy istnieje możliwość zamówienia jedzenia do domu? +restaurację... Ayana Teatrzyki dla dzieci (2) Byłam z dzieckiem na przedstawieniu "Szewczyk Dratewka" Teatru Klapa czyli... Magda