Słabe jedzenie, choć łady wystrój (2) Niestety pierwsza wizyta w tym lokalu zraziła mnie marną jakością serwowanych... Ire Tomek - opinia (1) Niestety, o ile dobrze wspominam sopockiego bioway'a przed remontem, o tyle... Tomek Ceny a jakosc (2) Jedyne co w tym lokalu jest przystepne, to ceny. Zamowilismy zupe... F
PLUSY I MINUSY (1) + obsługa odpowiada na wszystkie pytania + obsługa potrafi polecić dania +... jolka Świetne miejsce nie tylko dla wegetarian! (1) Nareszcie miejsce w którym można zjeść ekologiczne wegetariańskie potrawy.... Marta Wronska Ralha a-ha (1) Uwielbiam lasagne, uwielbiam kotleciki warzywno jajeczne i szarlotke... Marek Mieszane uczucia (1) Bioway okazał sie w moim przypadku rewelacyjna alternatywa do greenwaya,... zakochana paula - opinia (1) Dzisiaj bylam w bioway-u, zamawialysmy z kolezankami zupe kalafiorowa w... paula hmm... myślałam, że będzie lepiej :/ (1) Często jadam w barach wegetariańskich i dlatego chętnie wybrałam się do tego... nanakamado Smacznie i zdrowo (1) Do tej pory stołowałam się w Bioway tylko raz, ale zamierzam tą przyjemność... Joanna Polecam gorąco :) Tanio/dobrze/blisko (1) 1. U P. cherbata 5zł tutaj 1zł z cytryną i cukrem trzcinowym 2.Pyszne soki... raffik