Danuta - ocena (1) Moim zdaniem najlepszy basen w Gdyni, doskonała lokalizacja, świetny dojazd,... Danuta Najlepszy basen w Gdyni, polecam gorąco. (1) Czysto i schludnie. Ceny przystępne, obsługa przemiła, co się nieczęsto... magdalena Wakacje w Gdyni (1) Przyjeżdżam co roku na wakacje do Gdyni z 2 dzieci. Ponieważ morze jest zbyt... Kasia
obskurnie i zimno jedyny plus to obsluga (1) Basen zdecydowanie do remontu. Do tego bardzo czesto temperatura wody i... klientka Krótko i na temat (1) Obskurne prysznice, przebieralnie w których po prostu śmierdzi, basenik do... Artur Rewelacja !!!! (2) Powiem tak, najlepsza sauna z klimatem w Trójmieście!!!!!!!!!! a nie tak jak... singbad co za okropne miejsce (1) 14zl za obskurny basen, brudna koedukacyjna przebieralnie i wstrętne... bet25 Bardzo fajny (1) Nie wiem jakiej temperatury oczekują inni pływający, dla mnie trochę za... Rysiek basen - tragedia (1) Za duże pieniądze klient chciałby popluskać się w wodzie o przyjaznej... Danuta aquaaerobik (1) aquaaerobik fajnie prowadzony. przyjemne i intymne prysznice. szatnia... Beata wiekszosc prawdopodobnie powie, ze slaby, ale ma swoje plusy (1) Jesli chcesz przyjsc z dzieckiem, zrelaksowac sie albo popluskac w wodzie,... mp Nie polecam zajęć dla bobasów (1) Byliśmy na zajęciach pływania dla bobasów. Niestety woda w basenie była... Patryk Bardzo fajnie ale...... (1) Byłam wczoraj na zajęciach z aquaaerobiku - co do prowadzenia zajęć nie mam... Neska