Basia - opinia

Na pierwszy rzut oka restauracja wydaje się całkiem przyjemna. Swojski klimat, mało stolików, atmosfera niczym na podwieczorku u babci. Ale jest jedno ale... Nie lubuję się w krytycznych postach ale końcowe wrażenie jest nienajlepsze. Ze znajomymi zamówiliśmy napoje, przystawki i drugie danie. Napoje pojawiły się w mgnieniu oka, no i na tym byłoby koniec. Czekaliśmy na zupę 50 minut, po czym zjawił się nowy klient i dostał nasze danie. Cierpliwie pytamy; Co naszą zupą? Pani z rozbrajającym usmiechem mówi, że zapomniała. No trudno, każdemu się to zdarza. Czekamy dalej. Pani zapominalska obsługuje ciągle innych klientów. Po 10 minutach rezygnujemy. Grzecznie podchodzimy do kelnerki i mówimy że bardzo się śpieszymy i nie możemy dłużej czekac na zamówenie które złożylismy godzinę temu. A ona na to, że bardzo przeprasza, że straciliśmy czas w restauracji po czym skaswała nas za napoje. No i jak tu się nie zrazic?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Z niezmierną przykrością przeczytałam tę negatywną opinię. To naprawdę bardzo smutne, iż opuściła Pani "Babunię" z tak dużym niesmakiem, iż postanowiła to opisać na łamach portalu. W naszej restauracji zadowolenie konsumenta jest najważniejsze w związku z czym jestem bardzo zaniepokojona zaistniałą sytuacją o której- wynika to z charakteru jej niecodzienności- zostałam poinformowana wcześniej.Sądzę, iz osoba która państwa obsługiwała czuje się niesamowicie winna, choć to nie ma -z racji powagi sytuacji- najmniejszego znaczenia. Pomimo faktu, iz szybkość wydawania potraw (skutkiem przygotowania ich bezpośrednio po złożeniu zamówienia; nie stosujemy bowiem bemarów, w których potrawy oczekują na gości)nie jest domeną naszej restauracji, jestem zmuszona przyznać, że godzina oczekiwania na zupę może wyrażnie zaniepokoić.
Serdecznie Państwa przepraszam, nie chcąc równocześnie, aby zacni Goście z powodu błędu jaki popełniła obsługa czuli się zlekceważeni. Naprawdę w trosce o konsumentów "Babunia" dokłada wszelkich starań, aby czas posiłku był przyjemnością dla wszystkich zmysłów oraz aby ktoś, kogo mieliśmy przyjemność raz gościć wrócił przy kolejnej okazji.W związku z czym wiele osób,twierdzi, że Restauracyjka u Babuni jest wyjątkowym miejscem w pozytywnym tych słów znaczeniu.
Wyrażam równocześnie głęboką nadzieję, że będą Państwo uprzejmi przekonać się o tym dając nam szansę ugościć się ponownie.
Z wyrazami szacunku
Adrianna Fortuna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Odpowiedź obiektu:

Jasne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1