Karygodne zachowanie. (4) Zachowanie tego salonu jest karygodne ! Chodziłam do jednej z fryzjerek,... Maria Nie! (1) Zero profesjonalizmu. Strzyżenie męskie na bardzo słabym poziomie. Czułem się... KK +- (2) Pani Grażyna strasznie ciągnie za włosy, jeszcze nigdy żaden fryzjer mnie tak... Moli
Mój ulubiony salon. (1) Korzystałam wielokrotnie z usług fryzjerek i manikiurzystki w salonie... Anna :)))Bardzo zadowolona:)-DZIĘKUJĘ (2) Byłam pierwszy raz.Miałam ochotę obciąć włosy i zrobić kolor-co prawda nie... Kasia super (1) Pierwszy raz jestem tak zadowolona z wykonanego koloru i fryzury :) . Pani... Anna GB - opinia (2) Kupiłam kupon zniżkowy- wcześniej korzystałam z usług salonu w centrum... GB Solidnie, ale drogo (1) Byłam farbowana przez p. Ewelinę, kolor dobrany świetnie, z całej usługi,... Heathen Rewelacja (1) Polecam ten salon pełen profesjonalizm i podejscie do klienta! Niestety ceny... Ania Rewelacja (1) Trafiłam do salonu szukając pomocy po wizycie u innego fryzjera. Pomimo... Magda S Stała Klientka - opinia (1) Polecam ten salon a zwłaszcza Panią Dorotkę, która dba o moją fryzurę od... Stała Klientka Salon w Batorym - świetne miejsce w centrum miasta (1) Skorzystałam z usług salonu trzykrotnie i mam zamiar tam wracać. Bardzo miła... klientka :) (1) Pod słowami Pani Moniki podpisuję się obiema rękami!!!:) Monika Jestem zachwycona i miło zaskoczona! (1) Parę dni temu koleżanka poleciła mi ten salon, poszłam nie do końca... Monika