Bardzo polecam !! (1) Bardzo terminowa firma co nas zaskoczyło ponieważ cała kuchnia przyjeżdża z... Zadowolona klientka Firma godna polecenia (1) Firmę poleciła mi koleżanka, cieszę się, że jej posłuchałam. Piękny projekt,... ab MASAKRA!!!!! (2) Ten salon to jakaś kpina. Pani Natalia nie ma ani pomysłu ani zmysłu. To... Niuniek
Piekne meble, świetna obsługa! (3) Mam meble od tej firmy już od prawie roku. Kuchnia jest bardzo wygodna w... sue32 zadowolony klient (1) Chodziłam po wielu studiach kuchennych, także mam porównanie. Przy wyborze... Joanna Studio na 6 (1) Zamówiłam meble w marcu. Meble przyszły w tydzień przed terminem+sprawny... Monika Magdalena Rucka - opinia (1) meble bardzo ładne są w niej zastosowane najlepsze okucia marki BLUM które... Magdalena Rucka Idealna kuchnia (1) Gorąco plecam salon mebli kuchennych LUBEK. Swoją kuchnię z Bauformat... Paulina Warto (1) Fachowość i rzetelność to dwa najlepsze określenia. Może możnabyło zrobić tę... sander777 Piękne meble, kuchnia wygodna w użyciu (1) Meble są eleganckie i solidne, na okucia dostałam dożywotnią gwarancję.... Ania