Baum & Baum Zakład Zegarmistrzowski

Zegarmistrz

Gdańsk, Ludwika Waryńskiego 40

Dawid - ocena (1) potwierdzam - kultura, spokój, profesjonalizm, niewygórowane ceny; Pana... Dawid Moltisanti - opinia (1) Bez wątpienia Najlepszy Zegarmistrz w tej części Polski. Profesjonalnie z... Moltisanti Małgorzata - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna, kulturalna obsługa. Polecam Pana Bauma wszystkim! Małgorzata
bernard - opinia (1) Zamierzałem tu zrobić zegarek z szuflady, a wyszło że zrobiłem w tym... bernard Jan - opinia (1) Mistrz w swoim fachu. Spokój, fachowość, aktualna wiedza i ewidentna pasja w... Jan Antoni - opinia (1) Korzystam od lat , nie znam lepszego zakładu zegarmistrzowskiego w... Antoni Maciej - opinia (2) Pan zegarmistrz jest niesamowity .Profesjonalne podejście, ceny wręcz... Maciej Jerzy - opinia (1) Prawdziwy zegarmistrz z zamiłowania. Jakość usług na najwyższym poziomie.... Jerzy Konstanty Bossak - górny Wrzeszcz - opinia (1) Korzystam 30 lat. Oby jak najdłużej. W Mieście lepszych NIE MA. Konstanty Bossak - górny Wrzeszc Dariusz Wetzka - opinia (1) Reperowalem juz nie raz tam zegarki. Zawsze bylem i jestem bardzo... Dariusz Wetzka Jerzy Kuliński - opinia (1) To naprawdę profesjonalny zakład zegarmistrzowski. Takich zegarmistrzów w... Jerzy Kuliński Joanna - opinia (1) profesjonalne podejście do klienta, bardzo miło i kulturalnie. polecam z... Joanna Grzegorz - opinia (1) Doskonały fachowiec, miły i uprzejmy człowiek. Bardzo polecam Grzegorz Chyba jeden z ostatnich ...takich zegarmistrzów (1) Lubię zanosić i odbierać zegarek po naprawie...zawsze uśmiech, miła obsługa,... MG Polecam!! (1) Powiedzieć fachowiec to mało. Miła, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam! . 15km do wrzeszcza tylko po to by odwiedzic zegarmistrza (1) wizyta u tego zegarmistrza we wrzeszczu to czysta przyjemnosc. niespotykany... wrrr zdecydowanie polecam (1) magiczny klimat zakładu, profesjonalizm, życzliwość, uczciwość,... artur Profesjonalista - szybko i pewnie (1) Zegarmistrz przyjął do naprawy mój zegarek właściwie od ręki (tak, wiem). Od... Maciej Mistrzostwo. (1) W trójmieście nie ma lepszych.Dzięki A.K. Mistrzostwo sztuki (1) Mamy na Warynskiego prawdziwych zegarMISTRZÓW !!!!! Ula