TAK! (1) Beatis był piątym z kolei salonem, który odwiedziłam. Spotkałam się tu z... aa dziekuję (1) dziewczyny- szukacie salonu gdzie otrzymacie naprawdę fachową obsługę- to... Teresa SUPER!! (1) polecam jak najbardziej, super obsluga, piekne suknie i co najwazniejsze... klorynka
Jestem ZA!! (1) Witam, Beatis był pierwszym salonem, który odwiedziłam wybierając suknię... Joanna B profesjonalna obsługa (1) Trafiłam tam z polecenia koleżanki, byłam bardzo mile zaskoczona... Kasia bardzo przeciętnie (1) bardzo przeciętnie Anna dziękuję (1) chciałabym podziękować gorąco za wybór pięknej sukni. historia krótka- na... gosia Super :) (1) Wybrałam się do salonu z nastawieniem, że na pewno nic ciekawego nie znajdę.... D. polecam (1) salon ten polecam wszystkim dziewczynom.suknie super wyeksponowane na... terese piekne suknie ... (1) bardzo polecam przyszłym pannom młodym zakup sukienek w tej galerii ...... jola28 super (1) polecam wszystkim przyszłym pannom młodym- bardzo piękne suknie, niesamowicie... dominika Karolina - opinia (2) A ja nie jestem zadowolona z usług i obsługi.Nie polecam. Odwiedziłam salon... Karolina fajnie (1) a mi się bardzo podoba ten salon.kupiłam niedawno sukienkę i gościom również... martyna super !!! (1) Suknie naprawdę piękne, duży wybór dodatków, świetna obsługa klienta i co... Ania C. polecam:):) (1) Polecam gorąco i zapraszam do odwiedzenia galerii "Beatis' Kupowałam tam w... Ewelina