christen - opinia (1) Cosmetic services at a high level. I recommend rejuvenating treatments and... christen christen - opinia (1) Wonderful service and skills, full professionalism christen Polecam bardzo serdecznie (1) Byłem klientem już raz w tym salonie i byłem gotów zrezygnować, ponieważ... Kamil
Drogie Panie - odradzam! (1) Omijajcie ten punkt szerokim łukiem! Jedyne, co potrafią to podcinanie... Rozczarowana Klientka Polecam ten salon wszystkim przyjezdnym i nie tylko. / I recommend this salon to everyone tourist included. (2) Byłam w salonie parę dni temu ponieważ naszło mnie na obcięcie włosów. Byłam... Alicja Najlepszy salon w Trójmieście (2) Pani Ola najlepsza fryzjerka jaką w życiu spotkałam. Profesjonalistka w każdy... Monika perfekcja w całym calu (1) Pani Olu dziękuję bardzo za kolor oraz za piękne podcięcie jest Pani... Julita Moje ulubione miejsce (2) Polecam z całego serca, zarówno usługi fryzjerskie ( Pani Ola ) jak i... Maria POLECAM (2) To była moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta w tym salonie. Trafiłam... Ilona POLECAM ZE SZCZEREGO SERCA (2) Ktoś może powie, że to oczywiste, że idziemy do fryzjera, żeby poprawić swój... Gosia Super salon!! (2) Bardzo gorąco polecam salon Beauty Box w Sopocie.Jestem stałą klientką od... Karolina K. POLECAM, POLECAM! (2) Polecam Panią Ewelinę. Świetnie zrozumiała jaki miałam pomysł na włosy i... Luiza Polecam :) (2) Serdecznie polecam Panią Olę. Najlepsza fryzjerka w Sopocie! Adam szczerze odradzam (3) Salon obecnie, zatrudnia nieprofesjonalnych fryzjerow, zarowno mam na mysli... Sina Udana wizyta u fryzjera:) (2) Gorąco polecam ten salon fryzjerski! Obsługa przemiła, wystrój piękny.... Paulina Najlepszy salon w Trójmieście (2) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu- a dodam, że mam dość trudne wlosy i... Magdalena Polecam salon Beauty Box a szczególnie Panią Ewelinę:)!!! (2) Byłam w salonie pierwszy raz. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panuje tam... Natalia Julita - opinia (2) Obsługa rewelacyjna. Byłam pierwszy raz przejazdem. Jak tylko bede w Sopocie... Julita Polecam :-) (2) Jestem stala klientka i serdecznie polecam ten wspanialy salon. Bardzo... Karolina F. Bardzo zadowolona. (2) Witam dziekuje za super fryzure bardzo sie podoba rodzinie i przyjaciolom.Na... A