Leszek - opinia (1) Myjnia na bardzo wysokim poziomie, ogólnie miejsce bardzo fajne i w centrum... Leszek Roman 1984 - opinia (2) Bezczelna baba pracuje w biurze obsługi. Pracuję w usługach i nie wyobrażam... Roman 1984 Michał - opinia (1) Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, na czas i w przystępnej cenie. Michał
zadowolona (1) Korzystam od dawna z usług Beauty Car Center. Jestem bardzo zadowoloną... Zuza Gorąco polecam !!! (1) Korzystam z myjni i serwisu! Super wyprana tapicerka samochodowa, Mechanika... Magda klimatyzacja (1) umieją tylko podłączyć i włączyć program do napełniania. Po uzupełnieniu... gregory Ostrzegam przed tą myjnią - ZNISZCZYLI LAKIER W NOWIUTKIM AUCIE! (2) Korzystałem z tej myjni 6-8 razy, więc mogę wystawić uogólnioną ocenę ich... były klient MECHANIKA SUPER CENY! (1) BARDZO DOBRE CENY NA MECHANIKE W PORÓWNANIU Z SĄSIADAMI. SZYBKO I NA... ROMAN wymiana opon w dobrej cenie (1) Zawsze płaciłem za wymianę alu 120-140 zł. Mam rozmiar 16 cali. W beautycar... Adam POLECAM !!! (1) KORZYSTAM REGULARNIE Z MYJNI I SEZONOWEJ WYMIANY OPON.AUTO ZAWSZE UMYTE BEZ... MAREK Myjnia na bardzo niskim poziomie (1) Niestety chciałbym ale nie potrafię napisać nic dobrego na temat tej myjni.... Jacek POLECAM! (1) Najlepsza myjnia w okolicy. Jeżdzę tam od roku i za każdym razem autko... Artur Polecam wszsystkim, wulkanizacja rewelacja ! (1) Witam, byłem wczoraj w tym warsztacie na wulkanizacji, prostowanie 2x alufelg... Zadowolony PORAZKA (2) W wulkanizacji w powyzszym zakladzie bylem 3 razy, za 1 wyprostowali mi felge... WKURWI**Y Godne polecenia ;-) (1) Napełnienie klimatyzacji szybko, sprawnie i bez czekania. Godne polecenia! SK POLECAM! (1) Złapałem kapcia w okolicach Wrzeszcza.Nie miałem zbędnych narzedzi i... Adam POLECAM WSZYSTKIM ZMOTORYZOWANYM (1) Warsztat godny zaufania, obsługa profesjonalnie podeszła do sprawy, solidnie... Adam W. Zdecydowanie polecam! (1) Jak w tytule. Fachowa obsługa i przystępna cena - słowem pełen profesjonalizm. Tomek Robert M. (1) Jeśli chcecie mieć porządnie umyte auto bez obaw ze ktoś wam porysuje lakier... Piotr