spa (2) Bardzo fajne spa .Super sauny i basen.Widać super zmiany. Andrzej Polecam każdemu (1) Razem z mężem i trzyletnim synkiem regularnie korzystamy z basenu i saun w... Marzena Nowe sauny (1) Po remoncie super, ale w nowej saunie mimo znaku „bez stroju” nadal grzejemy... Greg
Przemiła obsługa, super obiekt! (1) Bardzo pomocni pracownicy, basen zadbany, czysto i przyjemnie! Polecam Kasia Nowe sauny (1) Kiedy pojawiła się oferta nowych saun poszedłem ciekawości z nadzieją, że w... gigat Porażka!!!! (3) Spokój i relaks?!???! Ciekawe gdzie?! To co się dzieje na basenie to... Justyna Opinia (1) Ciepła woda na basenie. Zajęcia z aquaaerobiku prowadzone bardzo fajnie.... Zdzisława Basen (1) Wróciłam na basen po kilku latach i bardzo miłe zaskoczenie. Szatnie,... Anita Super (1) Bardzo miłe miejsce, basen i sauny pozwalają na doskonały relaks. Wszystko po... Agnieszka Dz * Pływanie w basenie (1) Woda super czysta i ciepła siłownia się zmienia a sauny super zadbane Krzysiek Ocena obiektu (1) Basen pozwalający spędzić miło czas i zrelaksować się po całym dniu pracy,... Marcin Jankowski aquaaerobik i zumba (1) zajecia prowadzone są z pasją panie pokladaja bardzo duzo enargii aby zajecia... kasia brudny basen (2) Basen powinien przejść generalny remont. Woda brudna, szatnie brudne. eva.czerlonek@gmail.com Mieszane uczucia (2) Na ten basen chodziłam jeszcze z ojcem za czasów dzieciństwa, wiele lat temu... Ann Gorąco polecam (1) Od kilku miesięcy jestem fanką zajęć aqua aerobiku w Beauty Derm i jestem... Dorota.K polecam! (1) Chodzę na basen, sauny i siłownię piąty rok. Jestem bardzo zadowolona, ceny... Elżbieta Zajecia dla mam (2) Fajna oferta dla przyszłych mam- Aqua aerobik prowadzony energicznie i... Monika bardzo słaby (1) Byłam stała klientka basenu - uczeszczalam na zajecia aqua mama przez 6 ms.... magda ładnie i czysto, ciepła woda (1) Długo szukałam miejsca, gdzie będą mogła wykorzystać multisporta i popływać.... Adrianna Marwicka Trening personalny (1) Dopiero zaczęłam 'przygodę" w tym obiekcie. Jestem po drugim treningu... Monika