Masaż (1) Z usług Beauty Derm Spa korzystałam po raz pierwszy raz, dostając w... Marika K aneta - opinia (2) Podejście do klienta to dziś podstawa usług.Nie każdy widać liczy się z tą... aneta Wspaniałe miejsce (2) Wizyta mile mnie zaskoczyła. Korzystając z promocji zakupiłam karnet,... Irena
Gorąco polecam! (1) POLECAM. Masaż naprawdę na wysokim poziomie. Kompleksowa oferta. Miła obsługa. KPK AquaAerobik (1) Zajęcia są bardzo dobrze prowadzone przez profesjonalnych instruktorów. Na... Karol Ciekawe miejsce na relaks (1) Ciekawe miejsce do spędzenia aktywnie i miło czasu. Sauny, siłownia i ciepły... San Masaże (1) Gorąco polecam masaże u Pana Jakuba, fachowe i bardzo profesjonalne w miłej... Karolina Basen najlepszy w Trójmieście (1) Basen świetny, czysty, woda cieplutka, wystrój bardzo ładny. Obsługa bardzo... Mirka Dużo miejsca do pływania (1) Bez problemu da się pływać. Obsługa bardzo miła i pomocna. Czysto i elegancko. Magduś Basen super (1) Basen super,Obsługa bardzo przyjemna i pomocna ogolnie bardzo przyjemnie Padre Polecam (1) Bardzo miła obsługa, ciagle monitoruje basen czy aby nikomu nic sie nie... Olaa Opinia (1) Obsługa bardzo uczynna i miła. Basen, sauny i siłownia na bardzo przyzwoitym... Anna brudny basen (3) Od wielu lat chodzę na ten basen. W ostatnim roku pogorszyły sie bardzo... monika najlepsi w Trójmieście instruktory pływania. (3) Wszystkim kto chce sie nauczyć pływać polecam instruktorów p. Tomka i p.... Tośka Aqua aerobic (4) Polecam, dużo ćwiczeń, zajęcia trwają godzinę i nie ma tłumów ludzi :)) POLECAM X nieuczciwe zachowanie (4) Z usług obiektu korzystałam na podstawie karnetu z pracy. Beauty derm... była stała klientka Super relaks. (1) Byłem na basenie, saunie i masażu. Nic więcej do zregenerowania sił... Irena Syfkiła (2) Ma Pani dużą racje jakośc żadna ,w toaletach śmierdzi moczem kabiny... Anna naprawdę świetni instruktorzy (1) Powiem szczerze, że nie potrafiłam pływać wgl, bałam się wody. A po tych... Majka Basen (1) Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu. Mati