Basia - ocena (1) Pan Adam Najlepszy masażysta w trojmiescie. Polecam Basia Bardzo fajne masaże i rzesy- Polecam (1) Korzystałam raz z masażu byłam bardzo zadowolona- bardzo profesjonalne... Marta POLECAM (1) Pani Kasia robi cuda z rzesami. Chcialam miec bardzo delikatne i bylam bardzo... Dzolana
ciekawa oferta (1) Bardzo ciekawe pomysły na stylizację paznokci. Kreatywnie i efektownie.... bebe super usługi polecam usługi na dlonie i paznokcie pani Oli. (1) Polecam. Profesjonalne podejście, super relax. Super efekt. Agnieszka POLECAM (1) Polecam usługi salonu - idealny masaż, piękne pazurki i cudne rzęsy... Każda... Kasik Polecam (1) Polecam - zadowolenie gwarantowane! Profesjonalne podejście i można liczyć... Iza Polecam serdecznie! (1) Pani Olu, serdecznie dziękuję za najlepszy na świecie manicure i pedicure... Izabela W. manicure hybrydowy (1) Pani kosmetyczka potrafi ładnie ukształtować płytkę paznokcia no i dużym... J. Bardzo profesjonalne miejsce (1) Korzystałam z usług Pani Oli juz kilkukrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Julia