Agnieszka (1) Bardzo przyjemne wnętrze, profesjonalne podejście dziewczyn do analizy stanu... Agnieszka wszystko super oprocz portalu do umawiania wizyt (2) juz drugi raz w ciagu miesiaca zawiodlam sie na nowym systemie zapisow, ktore... Magda Paulina zadowolona (2) Witam, do salonu zaglądam przy okazji wakacyjnych wizyt w Gdyni. Korzystałam... Paulina
Jeden z lepszych salonów w Trójmieście!! (1) Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na... Weronika Aga - opinia (1) Skorzystałam z serii zabiegów wyszczuplających urządzeniami maximus i med... Aga Hybrydy (1) Hybryda po 10 dniach popękała na 6 paznokciach co jest nie do zaakceptowania... x x x Znakomite usługi (1) Korzystałam z wielu usług kosmetycznych w tym gabinecie, tak na twarz jak i... Ania K. MJ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich usług i zabiegów, z jakich korzystałam... MJ Monika - opinia (1) witam, bardzo polecam salon, świetny klimat... Pani Sylwia profesjonalnie... Monika Gorąco polecam bo efekt gwarantowany!! (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia koleżanki i przyznaję korzystam z ich usług... Monika Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim Beauty Medical. Gabinet świadczy usługi na... Iwona Polecam!!!!!!!!!! (1) To już kolejna moja izyta w tym salonie i jestem zachwycona.Profesjonalne... Barbara polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Do Gdyńskiego Centrum Kosmetycznego trafiłam z polecenia. Korzystam z... Małgorzata L. bardzo sobie chwalę:-) (1) Maja bardzo fajna ofertę. Rewelacyjna metoda na paznokcie hybrydowe (... Marianna Warto skorzystać z endermologii (1) Witam. W centrum byłam po raz pierwszy ale na pewno nie po raz ostatni!!!!... A... Zadowolona:) (1) Do tej pory korzystałam z zabiegów hydradermobrazji (Hydra Facial) oraz z... Ola K. Niesamowite miejsce (1) Co za niesamowite miejsce! Centrum a jednocześnie na uboczu w spokojnym... Anna Komorowska bardzo przyjemnie i profesjonalnie (1) Mimo, że salon jest na uboczu, ale położony blisko mnie, nie korzystałam, bo... aga35gdy Jestem za !!! (1) Podpisuję sie pod postami poprzedniczek.Świetne miejsce,profesjonalna... jw Świetny Salonik !!! !! ! (1) Chyba mało znany jeszcze, w zacisznym miejscu... chociaż prawie w samym... Agnieszka