Beauty Studio

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Zeusa 37b

świetny salon (2) korzystam z usług salonu od 3 lat jestem bardzo zadowolona,obsługa i poziom... mmmyszka przyjemne miejsce (1) Bardzo cieszę się, że w końcu na osiedlu, którym mieszkam powstał ten salon,... stała klientka OPALANIE NATRYSKOWE,PRZEKŁUWANIE USZU (1) WITAM WSZYSTKICH ZAINTERSOWANYCH OPINIĄ O CUDOWNYM MIEJSCU JAKIM JEST BEAUTY... BASIA
manicure ,pedicure,pielęgnacja twarzy (1) Od trzech lat jestem stałą klientką salonu BEAUTY .rzadko komentuję i... agnieszka opalanie natryskowe-odradzam ten salon (1) Byłam na dwóch zabiegach w tym salonie.. doradzono mi, żeby zrobić jeden... eM Alicja - opinia (1) Moja pierwsza wizyta i ostatnia wykupiłam opalanie natryskowe z grupona.... Alicja Naprawde świetny salon! (1) Obsługa bardzo dobra. Szczególnie Pani Sabina! Spisała się na medal! Wykonała... Best serdecznie polecam (1) Pani, która się mną zajęła (peeling kawitacyjny+maska+sonoforeza) była... M.P. opalanie natryskowe (1) Pierwszy raz korzystalam z tego rodzaju uslugi i jestem bardzo... OLA Polecam (1) Jestem klientka salonu od dluzszego czasu. Wlascicielka Pani Ola jest bardzo... Agnieszka Rewelacja (1) Pierwsza moja wizyta w salonie i na pewno nie ostatnia. Skorzystałam z... Justyna