Sabina - opinia (1) Moje włosy po zabiegu u P Basi są miękkie i pięknie się układają , ja i moja... Sabina Nanoplastia (1) Bardzo polecam, wcześniej robiłam w innym salonie prostowanie keratynowe i... Malwina Tadeusz - opinia (1) Bardzo rzeczowa i wyczerpująca informacja o realizowanych usługach; pomocne... Tadeusz
Jestem bardzo zadowolona :) (1) Basia to przecudowna i mega sympatyczna kobieta z wielkim sercem , z którą... Patrycja Agata - opinia (1) Z całego serca polecam usługi Basi! Pełen profesjonalizm. Z pewnością... Agata Nanoplastia (1) Robiłam u Basi pierwszy raz Nanoplastię. Minął już tydzień więc mogę... Justyna Ola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Basi :) Trafiłam do profesjonalistki,... Ola Dorota - opinia (1) Basia uratowała moje włosy! Są lśniące, prosciutkie, zdrowe. Coś... Dorota Asia - opinia (1) Najlepsza fryzjerka od keratynowego prostowania włosów! Wszystko dokładnie... Asia Gorąco polecam!! (1) Skorzystałam ponownie z usługi P. Basi, tym razem Nanoplastia :) Jestem... Kamila Kreatynowe prostowanie włosów (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kreatynowe prostowanie włosów u Pani Basi Ela Mega zadowolenie.. (1) Basia super osóbka, przesympatyczna no i co najważniejsze mega zadowolenie z... Pati Gorąco polecam (1) To już moja druga wizyta u Basi i jestem zachwycona efektami zabiegu włosy są... Maria Super!!!Polecam!!! (1) Korzystałem z usług pani Basi kilkukrotnie pełna profeska,niesamowicie miła... Darek Slipski Polecam zabiegi keratynowe u Pani Basi (1) To był mój pierwszy zabieg u Pani Basi. Wcześniej robiłam u fryzjera, ale... Aleksandra Najlepsza specjalistka keratynowego prostowania włosów jaka robiła mi włosy (1) Efekt jednym słowem WOW!!! Robiłam u niej zabieg keratyną diamentową w... Justyna Wachowska POLECAM BARDZO SERDECZNIE! (2) Wczoraj miałam swoją pierwszą wizytę u Pani Basi i wiem, że na pewno nie... Katarzyna Cichocka Przedłużanie rzęs (1) Byłam na zabiegu i jestem mega zadowolona z efektu. Na pewno będę wracać bo... Anna Rogowicz Basia to prawdziwa specjalistka od pielęgnacji włosów (1) Basia działa z włosami cuda. Jestem bardzo pozytywnie zaszkoczona efektem... Justyna Mikulska Szczerze bardzo polecam (1) Włosy cudowne, widać dużą poprawę. Keratyna się przyjęła, byłam wcześniej w... Magda Dys