Marta czyżewska - opinia (1) Polecam p. Kasię Szkulimowską. Ma świetną rękę i wyczucie koloru, ale przede... Marta czyżewska Aleksandra - opinia (1) Pani Kasia - mistrzyni fachu, jest osobą bardzo ciepłą, kreatywną, ciągle... Aleksandra Daria - opinia (1) Uwielbiam usługi pani Kasi. Zawsze przychodzę pewna, że moje włosy będą piękne! Daria
Marlena - opinia (1) Pani Kasia jest rewelacyjna. Kreatywna, pomysłowa. Super kolororyzacja i... Marlena Izabela - opinia (1) jestem zawsze zadowolona z usługi Pani Kasi Izabela Edyta - opinia (1) Pełny profesjonalizm i jak zawsze super cięcie i świetnie dobrana farba ;)... Edyta Kamil - opinia (1) Byłem parokrotnie na strzyżeniu, i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobry... Kamil Barwena - opinia (1) Miałam okazję być i skorzystać z ich pakietu upiększającego :) Super sprawa,... Barwena Kinia - opinia (1) Robiłam w tym salonie makijaż ślubny - próbny i właściwy. Byłam zadowolona z... Kinia Rewelacja. Polecam (1) Polecam jak najbardziej, super miejsce, przemiły personel korzystam z usług... Paula Warto było (1) Oprócz paznokci i brwi zdecydowałam się ostatnio na lifting twarzy i jestem... Ola Magia! (1) Chodzę tutaj regularnie na paznokcie i włoski i jestem bardzo zadowolona.... Daria