Andrzej (1) Zaje*ista myjnia , polecam JA tragedia (1) Myjnia drozsza od innych i wiele gorsza. Auto wyjechalo mokre a pracownik... piotrek Wymiana opon (1) DO niedawna wymieniałam tu systematycznie opony w samochodzie. Niestety... Magda
Przemiła i pomocna obsługa (1) Podjechałam dzisiaj na myjnię Beaver na Jasieniu. Natychmiast podszedł do... Ania Myjnia (1) Myłem na tej myjni co miesiąc parę samochodów służbowych. Niestety dzisiaj... Marek Chamstwo i zniszczony samochód (1) Byłem stałym klientem tej myjni. Ostatnio wyjechałem po myjni CAŁYM... Jeleń Serwis opon (1) Zdecydowanie polecam. Może (jak pisali poprzednicy) obsługa nie jest jakaś... Jacek M Omijać z daleka (1) Pierwszy minus - brak możliwości przechowania opon po ich wymianie, "bo... m Pola - opinia (1) Masakra !!!! Kolesie powinni tylko obsługiwać myjnie a nie zabierać sie za... Pola myjka ręczna beaver (1) bardzo dobra i niedroga myjka ręczna.polecam bo naprawde warto filip audi (1) byłem dzisiaj na myjce recznej w beaverze i jestem pod wrazeniem w jaki... audi