Before or after ? :)
Do wspaniałej Pani Sylwii trafiłam zupełnym przypadkiem. Jako osoba cierpiąca na Atopowe Zapalenie Skóry, na które niestety tradycyjni lekarze nie mieli skutecznego sposobu, postanowiłam poszukać pomocy u kogoś spoza tego kręgu... no właśnie. Tak zaczęła się ta "przygoda". Pojechałam. Od samego wejścia poczułam urokliwy klimat miejsca, uroczy zapach, unoszącego się wszędzie optymizmu, poczucia zadowolenia, które udzieliło mi się niebawem. Pełen profesjonalizm, długi wywiad dotyczący choroby, indywidualne podejście i pełne zorientowanie na mnie, jako klienta, ale przede wszystkim człowieka. Zabiegi dobrane odpowiednio, które uczyniły cuda. Moje dłonie-bo one ucierpiały najbardziej poprzez sterydowe leczenie, stały się gładsze a rany zniknęły. To było niemal jak cud. Polecam także saunę Infra Red, która wycisza, uspokaja i jest po ciężkim dniu jak woda na pustyni. Tego gabinetu nie chce się opuszczać, a jeśli tak już się dzieje - robi się to z wielkim uśmiechem, lekkością duszy i umysłu. Ale przekonajcie się Państwo sami! Dziękuję losowi, że pokierował mnie w ręce, które leczą :)