Relaksacja

Odnowa biologiczna Salony masażu

Gdynia, Adama Mickiewicza 33

polecam (1) Gabinet pełny uroku położony w kameralnej części miasta. Usługi świadczone na... Izabela znakomita sauna (2) Pani Sylwia bardzo dba o odpowiednią atmosferę i samopoczucie klientów, na... Magda Profesjonalnie, relaksująco, rekomenduję w stu procentach (2) Fantastyczna, pozytywna aura w gabinecie, zawsze uśmiechnięta i pomocna Pani... Asia S.Ł.
justyna-opinia (1) Witam, Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym przytulny i klimatyczny... justyna_londyn Viktoria - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług DonSylviano. W końcu znalazłam gabinet... Viktoria Sauna na podczerwień (3) bardzo profesjonalne podejście do klienta, obsługa bardzo miła, pomocna,... Ania polecam (2) Polecam skorzystanie z zabiegów oferowanych przez p. Sylwię. Ciekawy wystrój... Beata Before or after ? :) (2) Do wspaniałej Pani Sylwii trafiłam zupełnym przypadkiem. Jako osoba cierpiąca... Agnieszka Monika - opinia (2) Ciepła, sympatyczna atmosfera. Ciekawy wystrój. Gorąco ;) polecam saunę!... Monika Polecam wszystkim (2) Rewelacyjna obsługa, miła atmosfera i profesjonalizm. Polecam wszystkim ten... Mateusz Bardzo polecam! (2) Bardzo miło spędzone chwile w przytulnym gabinecie i napewno jeszcze nieraz... Roman Marta - opinia (2) Bardzo miła, magiczna atmosfera i fantastyczny masaż hinduski:)Polecam! Marta HINDUSKI MASAŻ GŁOWY (2) W moim ulubionym gabinecie pojawiło się coś nowego: hinduski masaż głowy,... Bożena makijaż wieczorowy (2) Dziękuję pani Sylwio za wykonanie profesjonalnego, a za razem przepięknego... Anna F. Polecam (2) Bardzo dobry masaż, miła obsługa. Kameralny wystrój tworzy odpowiedni klimat... Jacek stała klientka (2) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu donsylviano. Muszę Wam powiedzieć,... stała klientka Iwona - opinia (2) polecam saune na podczerwień,całkowicie można się zrelaksować,wyciszyć po... Iwona super odnowa (2) Pani Sylwia jest profesjonalistką doskonalą. Gabinet jest zaranżowany na styl... Kristin Polecam Wszystkim Gabinet DonSylviano (3) Witam Drogie Panie i Wszystkich odwiedzających te stronkę... Polecam usługi... Anna Polecam (2) Byłam pierwsza pacjętką w salonie. Jak pisałm w poprzedniej opinii wpadłam... AS