Behawiorysta poszukiwany

Temat dostępny też na forum: Żabianka
Poszukuję dobrego behawiorysty do psa z problemami emocjonalnymi. Najlepiej z Gdańska lub okolic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Behawiorysta poszukiwany

No wreszcie... ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam szkołę Piąty Pazur. Pani ma świetne podejście do psów i olbrzymią wiedzę. Nasz lękliwy pies po kilku spotkaniach zmienił się nie do poznania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to nadal aktualne:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/konsultacje-behawioralne-indywidualne-szkolenia-psow-ogl59998894.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Parę dni temu był pan behawiorysta. Od drzwi dawał mu smakołyki, a pies za jedzenie zrobi wszystko. Jak siadł na kanapie po turecku to tak siedział 2 godz z rekawiczkami na dłoniach. Mowił to co ja już wiem i wziął 100 zł. Mnie po po prostu już nie stać na innych behawiorystow. Jak miał 9 mc to chodził do szkoły, ale wszystkie objawy nasilają się z wiekiem, a teraz ma 3 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Radiu Gdańsk raz w tygodniu jest fajna audycja prowadzona przez behawiorystkę. Może do niej zwrócić się o pomoc? Odpowiada na pytania i doradza na antenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak wiem mój pies chodził do jej szkoły.

Nie polecam tej pani z radio gdansk Agnieszki Kępki...mam złe wspomnienia....kiedyś na prywatnej wizycie powiedziała, że naszego psa trzeba uśpić, bo nie da sie nic zrobić z jego problemami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cóż za porada... Jak behawiorysta może tak powiedzieć, bez komentarza...

http://www.psietrendy.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem. Na antenie brzmi profesjonalnie. Nie miałam z nią do czynienia w rzeczywistości. Chciałam po prostu pomóc :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak jeszcze szuaksz to przybij łapę polecam

Re: Behawiorysta poszukiwany

Polecam Piaty Pazur, panie naprawdę kompetentna, sama adoptowała dwa psy po przejściach, po dwóch konsultacjach i wprowadzonych radach wprowadzonych w życie mój pies stał się o wiele spokojniejszy i ja też wiem jak pomóc psu sie wyciszyć.. A cenowo wg mnie też w porządku, także ja polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiec wolam do mnie psie, no i pies odzywa się, potem wołam 'hopsa-sa', no i mam przy sobie psa, potem ten pies leży przy mnie też
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...