Nie polecam (1) Jedzenie nie świeże. Porcje maleńkie. Wystrój w stylu lat 60tych. Brudno. Nie... Pablo19 grumpy - opinia (1) Wystroj inny niz na zdjeciu na stronie restauracji. W srodku lokalu zimno.... grumpy pyszotka (1) dzisiaj bylam tu z rodzina na obiadku, polecona mi wieprzowinke na ostro,... Ania
jest ok (1) ja chwale sobie ta restauracje, nigdy sie nie zawiodlam na poledwicy ani na... Asia bardzo kipsko (1) Polędwic bardzo słona że chyba kucharzowi cała miska soli i się wsypała..... mateusz Zdecydowanie nie polecam (1) stolik zamówiony na 20 ,dostaliśmy o 20,10,danie zamówione o 20,10 nie... K.S. polecam (1) a ja rowniez napisze krotko i na temat. jedzonko jest pyszne najbardziej... kasia kiepściutko... (1) króciutko - kaczka była z domieszką kurczaka a piwo dziwnie mętne :-( chyba... K&A emila - opinia (1) nie rozumi komu zaley na tym by tak oczerniac ta restauracyjke. chodze tu ze... emila Dostawa (1) Nie oceniam wystroju i obsługi, gdyż zamówiłem jedzenie na dowóz. To była... drtygrys katastrofa!!!!!!1 (1) Nie bardzo wiem skad biorą sie dobre opinie na temat tej restauracji. tyle... Mariusz Mieszane uczucia... (1) Witam, byłem dzisiaj w tej restauracji i mam kilka zastrzeżeń, a mianowicie..... czeci Nie ma LEPSZEJ! Ta jest NAJLEPSZA! (1) Najlepsza Restauracja Chińska w Trójmieście! Dla miłośników tej kuchni... K. Sygi - opinia (1) Fajna restauracjyka z bardzo przystepnymi cenami - polecam kurczaka na ostro... Sygi mar - opinia (1) bylem tam pierwszy raz i uwazam ze jest to restauracja bardzo przyjemna i... mar przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal