Bella-Italia

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 471

Marcin - ocena (1) Chrupiące ciasto i świeże składniki Marcin Jan - ocena (1) Bardzo pyszne i smaczne jedzenie Jan Krzysiek - ocena (1) Miła obsługa i bardzo smaczne pizze! Krzysiek
Anna - ocena (1) Lepszej pizzy nigdzie nie jadłam. Polecam serdecznie. Anna Anka - ocena (1) Kazdy z nas ma swoją ulubioną Pizze! Ale tu polecam wszystkie! Anka Krysia - ocena (1) Pyszne! Jak zawsze, polecam! Krysia Kasia i Miki - ocena (1) Nasza ulubiona pizzeria Ciasto zawsze idealne , składniki świeżutkie ,... Kasia i Miki Nikodem - ocena (1) Bardzo miła obsługa , pizza smaczna, gorąca, chrupiąca, wysmienita Nikodem Alicja - ocena (1) Pyszna pizza. Polecam! Alicja Michał - ocena (2) Najlepsza pizza w Trójmieście. Zawsze idealnie wypieczona, smaczna i z... Michał Kamila - ocena (2) Byliśmy bardzo dużą grupą, obsłużeni dość szybko, miła obsługa, szef z... Kamila Nazariu - ocena (2) Polecam serdecznie, pizza przepyszna a atmosfera była przyjemna. Nazariu Olek - ocena (2) Bardzo dobra pizza, adekwatna cena do jakości Olek Szymon - ocena (2) Do tej pory zamawialem z dostawą i była pyszną, ale tym razem zamówiłem i... Szymon Paula - ocena (2) Bardzo miła i sympatyczna obsługa i jedzenie tez pyszne Paula Raziepi - ocena (2) Polecam na przyszłość Raziepi Marcin - ocena (2) Nie mam uwag ani rad, wszystko bardzo smaczne szczególnie ciasto i sos... Marcin Kaśka - ocena (2) Polecam z czystym sercem!! Kaśka Max t - ocena (2) Super pizza, pyszna Max t Aga - ocena (2) Ciasto bardzo dobre, miła obsługa wszystko ok :) Aga