DNO (2) W Bellagio byliśmy trzeci raz. Na szczęście ostatni. Do napisania opinii... piotr Przeciętnie (1) Wybrałam pizzę vegetariana i tiramisu. Pizza pływała, ciasto było rozmoknięte... Włoszka Niektore ceny odstraszaja (1) Ale smaczne jedzenie dobre wino do tego i usmiechnietas twarz kelnerki Marcin
Pierwsze wrażnie na NIE (1) Trzeba zacząć od tego, że miejsce jest bardziej polskie niż włoskie. Gotują... Arnika Twarz Włocha nie wystarczy (1) Byliśmy jednymi z pierwszych klientów danego dnia. Restauracja była otwarta... Reska dobra włoska kuchnia (1) byłam tam już trzy razy i znów się nie zawiodłam, mimo niedzieli i pory... Teresa Całkiem niezła (1) Naprawdę miła obsługa, jedzenie przeciętne Piotr wspaniała restauracja (1) Pyszne włoskie jedzenie, przesympatyczny właściciel, czuć włoski klimat -... Joanna wybornie (1) Wspaniała, rodzinna atmosfera i bardzo miła obsługa. Potrawy bardzo dobre,... Marcin Mało włoska.... (1) Nic specjalnego, jedzenie bardzo przeciętne Art Byłem kilkukrotnie (1) Jedzenie naprawdę dobre , mule super a i Pizza naprawdę dobra wreszcie coś... Kacper No i w końcu (1) Pyszna pizza świetna kawa a i desery tez włoskie mają (nawet dla maluchow cos... Karolina Kawa .... super (1) Bardzo miła obsługa. Kawa wspaniała. Plecam..... Ewelina nareszcie cos dobrego (1) nareszcie coś dobrego na Przymorzu - polecam. Obsługa - jeśli trafi się na... Joanna Bardzo polecam! (1) Byłam dwa razy, do tej knajpki mam rzut beretem. Niezmiernie się cieszę, że... Pauli Poniżej przeciętnej (1) Byłem tam dwa razy: pierwszy i ostatni. Ceny kosmiczne jak na taką jakość... Russel Polecam (1) W miejscu dziwnej knajpki Fenix powstała fajna włoska restauracja. Minusem... Wacul Bardzo fajnie i smacznie. Godne polecenia. (1) wystrój ok. Leciała miła włoska muzyka. Obsługa bardzo miła mówiąca po polsku... S. Moja 3 wizyta (1) Jedzenie smaczne, obsługa sympatyczna, klimat rodzinny. Polecam. Marta Troszeczke rozczarowany (1) Wiatm jechalem do tej knajpy z mega nastawieniem na poczucie klimatu... Pan