Bellezza Studio

Salony kosmetyczne Fryzjerzy Paznokcie

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 1C

Paznokcie u Pani Eli (1) Polecam. Miła atmosfera, dokładność i jakość. Klientka Paznokcie tylko u p. Agnieszki (1) Jeśli chodzi o paznokcie, polecam panią Agnieszkę (włosy do ramion).... B Fachowa Obsługa super (1) Jestem bardzo zadowolona kolor i nowa fryzura super Byłam w tamtym tyg. a... Kasia
Nigdy tam nie wrócę - okropna kosmetyczka. (1) Kosmetyczka spartaczyła oczyszczanie. Zadzwoniłam do salonu i poprosiłam o... Marlena w końcu miła i fachowa obsługa (1) Polecam i dziękuj Pani Kasi za ładną fryzurę. tomek Paznokcie z moich marzeń (1) POLECAM!!l Julia Unikać Pani z Ukrainy (2) Trudno powiedzieć, że cały salon jest do kitu. Zapewne pracują tam także... Axel Super fryzjerka (1) Ujęła minie dokładność i detalizm Pani Maryny :) Mario!!! 3xTAK (1) Wielkie podziękowanie dla Pani Ani. Profesjonalna, miła i uśmiechnięta pomimo... Joanna Polecam bardzo! (1) Odkąd chodzę do fryzjera jeszcze żaden salon mnie tak nie obsłużył:)... Daniel T. Polecam !!! (1) Jestem stałym klientem tego salonu. Nawet gdy nie byłam umówiona Panie... Iwona polecam (1) Bardzo fajny salon. Pięknie urządzony. Zostałam obcięta dokladnie tak jak... mk