Below i Zatoka

Temat dostępny też na forum: Wesele
mam prośbę - pytanie. czy ktoś robił może wesele w Pałacu Below lub w Zatoce? interesuje mnie jak było, ile osób sie tam zmieści, jakie jedzenie itp. byłabym bardzo wdzięczna za jakieś wskazówki.
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Below i Zatoka

czy na prawdę nikt nie zna tych miejsc? bardzo prosze o jakieś opinie.

ja mialam tam coprawda zareczyny a nie wesele, ale naprawde polecam. Obsluga b.sympatyczna i potrafila sie wczuc w powage sytuacji (sami kilka pomyslow podrzucili, np. jak czasowo to rozplanowac, bo miala byc niespodzianka dla rodzicow, zasatwa, wina, itp, wiedzieli, kidey podac szampana, zapodali przechowanie kwiatow). Miejsce jest b.urokliwe, ale mysle ze 50 osob to max. Teraz ci wlasciciele maja drugi palacyk, specjalnie na organizacje wesel. Najlepiej sie tam osobiscie przejechac i pogadac. Maja tez strone internetowa - www.maxmedia.pl/below. BTW, jedzonko tez bardzo smakowite

wielkie dzięki za informacje. pozdrawiam

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...