Marcin - opinia (1) Cenowo ostatnio chyba troszkę poszli w górę ( regeneracja alternatora prawie... Marcin Valtek - opinia (1) Drobny, lecz uciążliwy problem, rozwiązany ekspresowo, szczerze polecam. Valtek polecam (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. przyjechałem z awarią alternatora. auto... Maciej
Bendiks od ręki ;) (1) Auto postawione na warsztat z partyzanta. Naprawione zostało praktycznie od... Omega B 8V NIE JEŻDZIJCIE TAM (2) Robiąc rozrusznik nie wiem jakim cudem nie zamontowali jednej szczotki i... FIAT BRAVO Rozrusznik (1) Usługa regeneracji mojego rozrusznika była zrobiona od ręki, trwała godzinę... Fiat Uno 1985 Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony po regeneracji rozrusznika. Po uruchomieniu było... Karol D Szybko i działa alternator (1) Auto odstawione z samego rana, kilka godzin później autko naprawione.... Poloweczka Super obsluga (1) Bardzo mila obsluga atrakcyjne ceny warto polecam Toyota Corolla Mateusz, 97' Mitsubishi Galant - opinia (1) Od roku miałem problem z ładowaniem, wymieniłem alternator i regulator... Mateusz, 97' Mitsubishi Galant super zakład (1) po dzisiejszym dniu jest to najlepszy zakład w Gdańsku , a Pan Marcin złota... isia Yuri - opinia (1) Szybko i sprawnie. w około 30-40 minut sprawdzony alternator i wymienione... Yuri Ocena warsztatu. (1) W warsztacie naprawiałem rozrusznik.Wnioski z wykonanej usługi są bardzo... Marek Szybko i solidnie (1) Szybkie umówienie się na wizytę i jeszcze szybsze wymienienie zepsutego... Wojtus_S pawel - opinia (1) Polecam bardzo, wszystko szybko tanio i na miejscu bez rzadnych problemow. pawel Extra serwis (1) Skorzystałem dziś z usług firmy Bendiks. Jestem bardzo zadowolony. Mój... Bartek NIE polecam (2) Nikomu nie polecam tego warsztatu. Jak wstawiłem auto, od razu powiedzieli ze... dsev_ill Dziadostwo (2) Naprawiają, ale nie chce im się wymontować alternatora. To co ja mam sobie... kkk ŻART!!!!!!!! (2) Oni pomagają????? W czym???? Padł mi alternator i chciałem go wymienić. Co... Piotr rozrusznik (1) jak zwykle mogłem liczyć na pomoc i radę olek