Benedico-Medico

Rehabilitacja Rehabilitacja pocovidowa

Gdańsk, Józefa Czyżewskiego 30A

Ewelina - ocena (1) Bardzo fajny i profesjonalny zespół nastawiony na pomoc. Ewelina Monika - ocena (1) Rehabilitacja i zabiegi super. Przede wszystkim brak bólu. masaże to już... Monika Katarzyna Bogdanowicz - ocena (1) Super lekarz i pracownicy mają podejście do pacjentów Katarzyna Bogdanowicz
Filip Dudziak - ocena (1) Mila i fachowa pomoc, profesjonalisci od A do Z. Pomogali wyciagnac z... Filip Dudziak Beata Wolska - ocena (1) Zespół profesjonalistów, który pomógł mi wrócić do zdrowia po złamaniach... Beata Wolska Zbig Jano - ocena (1) Super miejsce , fachową pomoc w ciężkich przypadkach i profesjonalna ekipa na... Zbig Jano Justyna - ocena (1) Zawsze zachwycona! Zawsze wychodzę od Was jak nowa :) Justyna Agnieszka Tonkiel - ocena (1) Bardzo profesjonalna ekipa Agnieszka Tonkiel Piłkarz - ocena (1) Dzięki doświadczeniu kadry po kontuzji wróciłem szybko do pełnej sprawności.... Piłkarz Natalia - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi i miłej atmosfery panującej w... Natalia RD - ocena (1) Super fachowcy, miła atmosfera, pełny profesjonalizm RD Karolina - ocena (1) Miła obsługa i stosunkowo szybkie terminy spotkań, pewnie ze względu na wielu... Karolina