Obsluga to kpina, pizza niedopieczona (1) Pizza nie dopieczona, plus za oryginalne salami napoli i spianata no ale co z... Lokales Tragedia... (1) Tragiczny smak. Sosy z torebki? Koszt wody 5zl?? No bez przesady.. za cenę... A Brak opakowania na wynos. (1) Za dwie małe pizzę zapłaciłem nieco ponad 40 zł. Brak opakowania na wynos.... Piotr
Spoko, można smacznie zjeść (1) Bardzo dobra pizza z pieca oraz pyszne makarony. Czasem trochę tłoczno. I... Agniecha Zraziłam się (1) Coś tam nie gra... jedzenie w miarę ok, wystrój jak na warunki typowy. Ale... A. Cos strasznego! (1) Obiad porażka pizza miała strasznie dużo sera pomijając fakt iż Parma na... Mena . (1) Pizza smaczna ale ceny zdecydowanie wygórowane Ola nie polecam- zainteresowanym przesle zdjecia (1) nie polecam. 15 minut dla obsługi to 40 dzięki temu spóżniłem sie do klienta... ksy Mniami (1) Smacznie i milo. Dania smaczne i duze porcje :) obsługa bardzo miła do tego... Ja pycha :) (1) Jestem częstym klientem i nie ukrywam, że za każdym razem wychodzę... anna Bardzo smacznie (1) Zaszliśmy tam przez przypadek - przyciągnęły nas kanapy i ładny wystrój. Menu... Agava Warty odwiedzenia (1) po raz pierwszy odwiedzilismy galerie szperk i przy okazji skusilismy sie na... Patrycja Ogólnie miło;) (1) W restauracji są bardzo wygodne sofy, co sprawia że przechodząc obok ma się... Łukasz