Przedszkole godne polecenia. (1) Najlepszą ocenę wystawia moja córka, która już 2-gi rok z uśmiechem na twarzy... mama Kingi u Benjamina bardzo przyjemnie (1) Do Benjamina mój syn chodzi już trzeci rok, zaczął jako 2,5 latek. Jestem... Gosia P Super od najmłodszych lat (1) Dwójka moich dzieci rozpoczynała "samodzielną" edukację w tym przedszkolu juz... Iwona
Cecilia Fernandez - opinia (1) Después de visitar diferentes guarderías tanto en Polonia como en Alemania,... Cecilia Fernandez Niepowtarzalna rodzinna atmosfera! (1) Mój synek chodzi już drugi rok do tego przedszkola, zaczął w wieku 2,5 lat,... MamaMarcelka Miła atmosfera (1) Pobyt mojej córeczki w przedszkolu to wieczorne stałe opowiadania w domu o p.... mama Gorąco polecam Benjamina (1) Rok temu zaufałam młodym ludziom, którzy otwierali swoje pierwsze przedszkole... Małgorzata Janik, mama Poli Super miejsce dla Dziecka (1) Moja córcia poszła do tego przedszkola przed ukończeniem 3 roku życia, więc... Iwona Sierakowice - opinia (1) Najwspanialsze przedszkole w Sopocie;) Sierakowice Sopocianka - opinia (1) Byłam z coreczka na Dniach Otwartych i jestem zachwycona. Przedszkole to... Sopocianka Polecam!!! (1) Mialam okazje odwiedzic przedszkole Benjamin i bylam mile zaskoczona... Drozdowska Alina Zdecydowanie polecam (1) Witam chciałam gorąco polecić ten punkt przedszkolny, chodzi do niego moja... Monika Oczeretko